獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike
講真,點解啲人會話條仔唔岩,條仔係恐怖情人,乜撚野事,而家唔係好來好去分手喎,係條仔比人呃都仲要信條女無出軌,條女係咁講大話最後再飛佢喎,而家邊個恐怖啲 你叫條仔點樣唔hurt ?

無撚病,上個Po啲臭雞user仲係到講自由戀愛無問題,條女仲一齊出去爆房咁撚樣都叫無問題真係好野根本而家成個社會女權風錯撚曬,女人乜都係岩,自由戀愛無問題,條仔廢抵死,轉移視線,同黑鬼話人racist一樣
臭雞家姐都吾係咩好東西
呢d咁嘅男人都係早死好過害人 冇撚用
臭雞
sam騷擾過條女好多次
為雞死

------
港女真係雞嚟
所以呢? 所以飛佢就岩? 而家係佢比帽人戴先喎,你想佢比咩反應?
男方自殺仲要寫埋遺書控訴,女方都好難返身,唔好發明星夢啦
大部份選完港姐都會同前度分手
掉轉頭冧不在乎天長地久只在乎曾經擁有
廖慧儀 你個死仆街 等天收
臭雞填命啦
條女入得tvb就要預左佢打2份工架啦,條仔睇得唔夠開
你把口都幾撚仆街 希望你唔好有情緒病同精神病啦
垃圾
TVB見到有收視
分分鐘過幾日就推佢出嚟開個記者會啦
順手叫佢賣廣告
雖然好慘
但為咗隻臭雞死真係好戇鳩
你地講撚到你地睇住條女同個狗公扑咁
所謂出軌咪又係條仔係IG TAG個狗公
咁佢點知呢 一係佢查條女電話 見到佢地有聯絡 之後自己亂諗
一係就佢捉姦在床
但佢11月上蘋果仲話條女無出軌
咁即係佢自己諗既可能性大D
連佢都無辦法確定既野 你地仲清楚過佢本人
根本呢啲恐怖情人就係要每樣野都極其戲劇浪漫化
得啦
呢個世界冇人再敢分手, 離婚, 出軌
強制化終生配偶, 邊個對唔住另一半就即刻當殺人犯處理
話左條女唔會理啦
Ig已讀不會仲block埋人地成家
話哂都一齊住過洗唔洗咁
肯定佢冇情緒病
如果佢本身已經係恐怖情人
唔通個女既要比佢綁成世呀
條八婆派帽係賤 不過唔通佢跳樓要脅個女就要成世同佢一齊呀
遺書內容全是廖慧儀
Sam有否提過做儍事?胞妹說:「呢幾個月一直有講,佢上去(天台)跳咗幾次,我同佢嘅朋友都拉過佢幾次,斷斷續續都5、6次。」她指在哥哥的電腦發現遺書,內容全是廖慧儀,「我有ig pm佢,佢睇咗冇覆,我有佢電話,但佢封鎖咗我哋。」問到跟廖慧儀的關係是否友好?她說:「正常相處,以前一齊住,都對我哋好好。」哥哥離世,有否怪廖慧儀?她坦言:「怪就一定有,但愛情好難講,唔可以100%係佢錯,但最大原因一定係佢。」她希望哥哥可以安息,「希望佢舒服啲,哥哥成日話自己冇用,希望佢喺上面活得好啲。」
咁應該同隻狗公聯絡?
有無出軌片睇下?
床照有無? 拖手相有無?
狗男女就梗
但唔好合理化事主被帽 =有負面情感=可以選擇自殺啦=100%將責任屌落對狗男女到啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞