獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike
孔德賢死全家
你肯定你呢個係make sense嘅argument?

成件事條女如果唔係咁處理條仔根本唔會跳,你就assume左條友本身痴線所以條女飛佢就岩
其實佢咁樣
好大機會係抑鬱
真係要睇醫生 可能要食藥
如果大家身邊都有人係咁 要留意下 鼓勵下睇醫生
2020年
有精神病係好普遍嘅事
男人多情但深情
女人深情但絕情

變左心既女人咩都做得出好絕架
我自己都經歷過呢d野...

只可以講我明佢感受..對佢既打擊真係好大
RIP
哎 為隻公廁臭雞死唔撚抵 ,起碼食番幾件model級臭雞報服先死啦
比人帽左唔係去報復條女/第三者
而係去自殺真係好軟弱
做乜鳩係咁話條仔係恐怖情人?
佢變得神經質騷擾條女係因為條女呃佢,出軌俾帽佢帶
佢而家有傷害條女?攬住條女一齊死咩?
滑坡謬誤
騷擾唔係精神傷害?
娛樂圈搞到要殉情都係諗起翁美玲,不過層次梗係同今次呢啲二打六唔同
exactly,成班人個moral judgement都錯撚曬,唔係條女多重傷害,咁得閒走去痴線咩
講真如果真係咁恐怖 點解唔係殺咗條女再自殺
想合理化出軌就收嗲喇
派帽一D都唔高尚
但被帽嘅人因為自己情緒不穩定而自殺係絕對on9, 而將出軌者冠以殺人犯之稱更為低莊

出軌嘅人嘅罪名頂多係出軌, 唔應該因為個別人士情緒不穩定而變做殺人犯
廖慧儀仲可以毫不關心咁嘅態度真係令人好心寒
以後你一有咩廣告我一定追擊你 屌你老味
但睇之前啲相佢哋好似真係幾sweet 仲要都拍咗好長時間?
SAM哥死得咁慘
廖慧儀下半世唔洗有好覺瞓
晚晚去搵佢
應該帶埋條厹表蓮華落樓
畀人帽就要死
咁一年全球都應該死好多人
任何人為情自殺都係on9, 每個人都要為自己情緒負責任

出軌嘅人嘅罪名頂多係出軌, 唔應該因為個別人士情緒不穩定而變做殺人犯
開夠post 未,講真香港日日都有人死,佢做咗啲咩,只不過俾女飛,搞到佢好偉大咁,RIP
其實可以點應 完全諗唔到
正常人分手會唔會打幾百個電話爆人account跳樓呀
唔係assume佢痴線
佢會做呢d行為唔通冇情緒病
本身極正常突然變到咁咩
出軌唔係精神傷害?
感情同時間冇必然關係,因人而異
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞