(有圖)港姐”大熱”小三廖慧儀偷食男友

44 回覆
52 Like 29 Dislike
廖慧儀()係人面前扮純情 私底下勁鍾意玩交友apps 現實當中專做小三搶人地男朋友 不過條仔都偷食開 兩個都偷食 佢哋都幾襯 佢條仔本身有女 因為出現所以分手 又係自己條仔巴打嘅ex 好嘢 就手食住先 遲下一定飛埋條仔

條仔叫張嘉俊 Sam 之前做狗 做過hka空少 係港航做嘅時候分別有同過兩個空姐拍拖 當中屌唔洗講已經成日係outport食女 食空姐 仲要拍埋片係架機到比其他男同事睇 佢做空少只係為左食女 係泰國仲試過3P 番嚟開心share比d 兄弟聽 之後係咁食warning先quit左唔繼續做hka 海關入境都考左好撚多次都fail 先去考懲教 懲教497班 入去做左2個月又quit 聽佢d 同期講佢係入面比人杯葛 唔撚識做人 比d師兄恰 依家係A&F到做sales 勁!

讀心誠中學 讀HD升番上U 不過嘅身形又甲組腳又冇腰又冇波 成個男人咁 兩粒門牙唔知想點

其實最主要都係想比大家認清呢對情侶 女嘅做小三 男嘅偷食 佢哋咁想出名比次機會佢哋

閃卡呢 講就係㗎啦?
片呢?
好似好大波
小你老母三呀
無野睇 不過 香港d囡係咁

d囡會因為小小野而不時自我放大
需要更多圖片再討論
好醜樣咁都大熱
小你老母三
二奶呀嘛
小學3年級可以參加港姐咩
這是不對的
條仔隻手係咪high緊lin
個樣有啲甩皮甩骨feel。就咁睇呢2張相,佢個鼻尖好似"咩咩地"
2張圖個樣有啲差別

淨睇第一張圖仲覺得可食用

睇埋第二張圖就真係不了
條仔好L藍但狗又做唔到 紀律部隊全部都唔收
條仔張嘉俊 出哂名賤男
拍拖背住女朋友玩tinder 又落LKF溝女
周圍約女扑野 玩到有性病
聽講仲要唔肯食藥睇醫生
唔知廖慧儀有冇俾佢惹到性病

花生花生
又話係大熱?
睇佢專follow大波妹都知對佢女朋友欲求不滿
用唔到iG 就要用facebook filrt女
more
真係花生來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞