獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike
但我完全理解佢講既野

失去了你是我一生最大的挫折和折磨,只要想到如果以後的另一半不是你,結婚生兒育女的也不是你,就不想再繼續下去,真的是找不到生存下去的理由,多謝身邊家人朋友在這一個多月來的陪伴開解。我年紀亦不少,很多東西就算無論朋友家人怎樣開解、勸說,有些事情看不開就是看不開,或許在別人眼中是幼稚,不成熟的行為,只要一想到這個人永遠不會再回來,將來還有可能要看着她與別人在一起,結婚生兒育女,就已經痛苦不堪。

對我黎講我ex都係咁,只係我仲有野值得留戀無自殺
應該要諗深啲
先唔好理佢死唔死,客觀去睇,佢成個世界都係佢女朋友,究竟個女人係唔係真係開心?定係覺得壓力?
仲有佢細妹話佢平時都成日話自己冇用,呢件事要諗諗佢平時嘅性格係點。

btw 慎防有人睇唔到,個女人俾帽人戴一定係仆街雞
我都係無辦法接受有一日個ex會同其他人一齊,我應該都會崩潰
Danny孔德賢死狗公!!!!!間接殺人犯
其實樓主係諷刺緊條女
順便諷刺呢個現實
好矮好似大番薯
你都真係戇撚鳩 乜撚嘢咁高級啊 咪又係拜金臭雞一隻
關我
死者 rip
不過我唔覺得女仔話要分手就係錯
唔通個個被人飛就要自殺
講真關條女撚事 咁一世都唔比分手?
帶佢睇醫生應該係佢嘅家人而唔係條女
廖慧儀前男友墮樓亡 張父難忍喪子之痛:我冇咗個仔,唔想再講
https://www.hk01.com/article/556543?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

入面話Sam 哥用交友app 識左臭G
1.5年炸wo 大佬呀一個MK仔想用死咒條臭G紅唔起姐咪間接講自己點慘 JM9
咪係
掉轉同條女拍拖 想分就條女就想死 所以要一世一齊?
佢地先知發生咩事 成班好似好了解人地咁
喂[size=13]廖慧儀[size=13]
殺人犯奸夫淫婦登場
RIP
垃圾先會講咁既野
條女比人溝到 自己都有問題啦
雙方感情一定有事啦 比人溝到都無計架啦
咁就要死 然後怪人?
幾多女以死相逼 又要一世都唔分?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞