獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike
條仔就失業 全世界得返條女
條女就選港姐事業上升 又有仔埋身
比我係條女都飛咗條仔去啦
溝呢啲女由day 1開始都知冇可能同佢講真感情㗎啦
怪只可以怪條仔自己on9
如果佢唔係睇得自己對條女咁重要 好可能就唔洗死
呢句有咩問題失戀係咁㗎喇
唔好屈佔有欲ok?
就係你呢啲撚樣係度過份吹捧班港女 咪做就好多Sam哥呢啲case囉屌你 on撚99咁

d 精寫過入佢條陰道就夠喇
不在乎天長地久, 只在乎曾經擁有
你普通人咁睇就話啫
到你試吓真係有條女突然之間做咗香港小姐 朋友之間目光投出羨慕嘅眼神
你就唔會想放低佢
一起洗澡一起吹頭按摩睡覺

所以馬後炮咁講句為女辭柳記鐵飯碗咪一個唔理智嘅選擇囉
咁事實係條女真係可以靠知名度紅咗
唔通係傳媒面前屌7條女咩
唸下都知啦
而家唔靚又想出名又係藍絲港豬先會選港姐
我冇吹捧但事實我覺得從佢嘅角度佢會咁諗
咁即係佢以前都hurt過唔少女啦咁仲有咩好怪人地
係都幫手帶走一兩隻_ , 做個英雄啦
咪話我口臭,為仔為女去自殺係最傻仔,你問下你對自己老母有冇咁情深?

不過都好過佳佳同個毒撚,帶帽走埋去隊冧人,我真係情願你兩條仆街走去自殺。

仲有班連登仔話咩報仇,關你撚事咩,走去自殺根本係傻仔黎。你親友離婚使唔使去斬埋你姐夫丫個d?
高高大大靚靚仔仔,條件又唔差,點解咁獨戀一支花,愛情嘅野,一定要拎得起放得低,剛失去個排一定好痛苦,但時間耐左,就發覺根本唔係咩一回事,rip
條女實心諗who fucking cares,你死咪死
但佢係因為條女辭職咩?
被帽嘅人因為自己情緒不穩定而自殺係絕對on9, 而將出軌者冠以殺人犯之稱更為低莊

每個人都要為自己情緒負責任
出軌嘅人嘅罪名頂多係出軌, 唔應該因為個別人士情緒不穩定而變做殺人犯
sam哥應該係生活上遇到好多困難
最大既打擊應該唔係同條女分手
而係估唔到為佢付出左咁多野,支持佢
換來既只有係需要佢既時候得到欺騙出軌作為回報
係咁多重既打擊下,條女就成為左壓垮佢既最後一根稻草
雖然我覺得用感情勒索係幾肉酸
不過設身處地咁諗
sam哥當時受到既打擊有幾大,我諗只有佢本人先知。
情緒問題真係可大可小,每次見到呢d新聞,就覺得佢死左係身邊缺乏足夠既關心同支持囉
btw sam哥 R.I.P
要幾愛一個女人先會捨得咁做
sam幾多歲
原本做緊咩工
點解畀人炒咗

我都試過又失戀又失業
畀人green hat
仲要40歲
咪又move on
原來試過跳幾次條女都唔做下樣開解下!等佢慢慢想通就避免今次啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞