獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike
TVB真係專出啲人渣
again,條女處理得好啲,條仔唔會變度咁,你係本末倒置

你而家個logic係:

條女比帽 +大話 > 條仔痴左線 > 神經質騷擾條女 > 所以都話條仔痴線架啦飛佢就岩

你智商過唔過100?
幾撚時有出軌合理化
更何況蘋果之前都話條女冇出軌
最多都係各執一詞 幾時有確定過
你個腦只可以留意一件事?推
條女唔出軌點逼到佢痴線?
任何人為情自殺都係on9, 每個人都要為自己情緒負責任

出軌嘅人嘅罪名頂多係出軌, 唔應該因為個別人士情緒不穩定而變做殺人犯
只要一想到這個人永遠不會再回來,將來還有可能要看着她與別人在一起,結婚生兒育女,就已經痛苦不堪

呢條友佔有慾都幾強
好在只係自殺.. 癲少少果d 已經去殺咗條女
點同

普通人就可以thank you next 下個更好
但條女係香港小姐 普通人仲可以點樣搵到個高級過香港小姐?你話咁諗法係好傻 冇必要比較 但事實的確好多人係靠比較下一位同前度走出傷痛
你話係fyy條醫生仔就話啫 但普通人真係冇咩機會可以威番比條女睇...只要係咁樣諗 就好難走出傷痛...叫一個一直執着嘅人放低 簡直係天方夜譚
同啲韓劇一樣
乜撚嘢慘事一次過發生晒
一頂唔住咪爆
夾埋一齊變咗個悲劇
她曾聯絡廖慧儀告知噩耗,但沒獲回覆,「大概都不關心」

愛情果part唔講住先
個女人做人都好似唔多掂
禮貌地應下對方家人
係佢最起碼 最低限度要做嘅事
人地因為你冇咗阿哥同阿仔
條女出軌搞到條仔痴咗線
然後話返條仔痴線
清真心功德無量
道化世人
話男有精神病果班咁似藍絲
整條惡法 200萬人出黎遊行 跟住話遊行果班搞事
終於有人講 不過佢修心養性係真 睇得出佢好愛隻臭g
Rip

咪就係 到時又會話人殺人變態
真 我都試過比人帽
雖然另一半唔係一生中最愛,但係冇諗過一個你完全信任嘅人原來一直都呃緊你。一齊咁耐,但原來所有嘢都係假,真係好難接受。跟住落嚟嗰幾個月都一直發惡夢。我好明白嗰種感覺,就好似一場大病,唔係你唔想好返,而係你身體唔比你好返
noted 都要啦係咪呀
臭雞
吾你老母
終於看開 愛回不來
啱。
所以被帽就應該去死, 再將出軌者冠以殺人犯之名

咪撚on9

任何人為情自殺都係on9, 每個人都要為自己情緒負責任

出軌嘅人嘅罪名頂多係出軌, 唔應該因為個別人士情緒不穩定而變做殺人犯
咁似共匪徒d抹黑手段
成班人個腦logic有問題
隨時係tvb公關部既人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞