獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike
其實成日都咁講
又有冇諗過 成個森林入邊 岩自己既 係味真係咁多棵樹?
依句說話係呃人 呃唔到自己
當你選擇左一棵樹 放咁多時間去灌溉 到頭黎比人一刀斬走左
個剎那間 唔係咁易接受到
應該掉返轉黎諗 咁大個森林 搵到一棵岩自己既樹 真係同海底撈針一樣咁困難

成件事外人真係唔好插咁多嘴 真係唔知邊到錯先
可能條仔控制慾太強 條女頂唔順
又或者條女真係好臭雞飛左條仔
或者係both
臭雞
如果TVB捧佢仲好,想佢可以幫手搞沉TVB

想嘔 唔評論女方偷食 但評論男方自殺
戇撚鳩,屌佢老母邊撚個嚟㗎起佢底啊
第一句話人私事唔評論 之後成段都評論黎
唔怪得比人叫兒登 金鐘毒撚
評論下就話起底 臭雞
真係影撚衰晒
明明條女咁好聲好氣講

分分鐘事實就係冇偷食
散左先識新歡
點知條柒頭死纏爛打都唔出奇
真係等睇炒車
男人雙失又真係好易睇唔開嘅
捱唔過都怪唔到朋友

睇完上面蘋果訪問
自己都講咗自己有咩問題
咁人地想分手甩極都甩唔到拖
「好嘅唔好嘅方法都做過晒」
難怪人地收到死訊都係已讀不回
爭在係因為自己難過定係宜不得佢死
做咩個tag扯到去優生論
真係好少見到有佢呢種男仔
大大隻隻望落好陽光,但內心竟然脆弱到咁交關
睇佢講嘢d神情語氣,佢成個人都好灰好無自信
原來只係同條女拍咗拖年幾
大佬呀條女得24歲,你諗住佢會同你結婚咩
呢type女仔點會咁易比你綁得住
睇佢分手之後做過既嘢,樣樣都犯哂大忌(包括做呢個訪問),一錯再錯,去到完全無得返轉頭
可以好肯定條女已經打從心底裡睇佢唔起
慘在身邊無人識點醒佢,唉
男人一定要有的大男人
女人要尊重但一定唔好俾佢支配到
推到狗男女仆街啦
根本個男仔就仆街仔

佢老味邊個生佢出嚟
老竇呢
阿妹呢
條女同你一出世就拍拖?
冇條女就生存唔到
咁以前未拍拖之前呢

我真係完全容忍唔到就咁留低啲屋企人

臭雞可恨
但個男更恨
似係有感情困擾,令到有情緒病,行唔返出去諗呢啲嘢rip
有冇人有遺書全文?
偷食令佢自殺 咁佢真係太廢
佢偷食原因又有人知?
同一個分手要以死相逼既人拍拖幾撚辛苦
佢講分手 條仔又想死 明顯早就無感情啦
定你覺條女要一世都比條仔拖拉住
一拖手就一世?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞