獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike
為隻臭雞去死
值得咩
如果佢係咁yo 既,唔撚洗為條女自殺啦on9
求其溝過件水泡已經解決左啦,po埋啲冇根據既野就以為自己好撚醒
Danny Hung又贏
正常分手冇咁hurt嘅
仲可以靠回憶呃自己乜乜77

但帶帽就真係否定哂所有嘢
你會覺得對方好撚陌生,所有嘢都好撚假
睇嚟應該切切底底呃撚到好盡先會咁
個男主好慘 佢係真係喜歡女主 唉 安息吧
臭雞廖慧儀 殺人兇手 呢個罪名跟你一世呀!派綠帽得你咁開心 替天收啦
咪就係 傻仔唔用腦
可能佢係為左佢先操到咁大隻
廢人死咗都好。免得害人!
死左果個屌佢廢 屌佢脆弱
最多都係比其他巴打做個人辦
第時想死起碼攬炒兩隻狗先
但仲在生果兩個係咪或多或少都要負番啲責任
出軌派帽唔好以為冇犯法等於冇代價
學人做kol 今日就要你哋兩個做綠帽界kol
真係好傻 比綠帽人帶嘅不得好死
其實無呢單嘢根本唔識佢 講到佢一線咁
你係毒撚唔表人人毒撚
每個人係要為自己負責任
出軌嘅人嘅罪名頂多係出軌, 唔應該因為個別人士情緒不穩定而變做殺人犯

例如有2對情侶, 大家都係有人出軌
- 情侶A分手, 出軌者同被帽者各自繼續過日子
- 情侶B被帽者跳樓死, 出軌者被冠以殺人犯之名

咁兩個出軌者嘅行為都一樣係出軌, 點解出軌者B要因為被帽者自己諗唔開跳樓死而負上道德責任?

係感情上, 一個人嘅罪名, 係唔應該以其他人嘅個人行為而作準則
7月爆 都未出名 你又知假?
三星期前Sam仔夠做訪問話條女無出軌 你又唔信?
有d人係點唔醒嘅 只係睇自己想睇嘅野
臭雞害人不淺
佢好反覆 其實家人應該要的佢去睇醫生。。。
其實都係佢地兩個既事,外人又好難睇幾句就好似身歷其境咁既。同埋愛情從來都唔係話既付出幾多就有幾多收穫架啦。。。anyway rip下世遇到個可以廝守終生既人
條女好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞