獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike
所以被帽就應該去死, 再將出軌者冠以殺人犯之名?
全世界冇人再敢出軌
咪撚on9

任何人為情自殺都係on9, 每個人都要為自己情緒負責任
唔畀人鄙視其實都算偷笑啦...
選得港姐多數為咩大家心知肚明
知情人士咪就係同你講條仔都唔係咩好人
唔好跟車太貼
上面個post都有講佢以前唔係咩好人
份份工都做唔長 玩世不恭咁
呢d就叫攬炒喇 成世跟住條女

好多時養寵物都有d幫助
巴打都好叻
咁都挨過咗了
大大力抱下狗仔 多d錫佢吧
痴撚線份份工做唔長都得罪你?我做咗三份工 冇一份超過一年 有部份因為疫情影響 我又係玩世不恭?
又唔係偷呃拐騙 香港幾多西工你唔係唔撚知㗎啦 係咪要逼到所有打工仔情緒有問題都要死頂自殺為止?
跳樓係唔可以上天堂㗎, 又唔會落地獄, 真係跟足條女一世, 長相廝守
一個變左心嘅女人 乜都做得出
之前有個睇相佬同我講
靚女從來唔會淨係屬於你一個 唔好咁上心
今日發現原來幾啱
係佢個妹報比蘋果
臭西
我完全唔認同佢的做法!

如果俾女飛就要跳樓的話

噤大批毒男,宅男要死好多次先夠!!

你估佢個妹唔想屌臭對狗公狗乸, 對住鏡頭唔講咋
每個人係要為自己負責任
出軌嘅人嘅罪名頂多係出軌, 唔應該因為個別人士情緒不穩定而變做殺人犯

例如有2對情侶, 大家都係有人出軌
- 情侶A分手, 出軌者同被帽者各自繼續過日子
- 情侶B被帽者跳樓死, 出軌者被冠以殺人犯之名

咁兩個出軌者嘅行為都一樣係出軌, 點解出軌者B要因為被帽者自己諗唔開跳樓死而負上道德責任?

係感情上, 一個人嘅罪名, 係唔應該以其他人嘅個人行為而作準則
details
住邊嫁
講真,條女去得tvb選港姐,擺明就係為錢既雞,仲要之前啲港姐個個都會飛走現任,條仔咁都睇唔出

唉不過人死左講聲rip算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞