獨家丨廖慧儀舊愛遺書曝光:你用無數大話瞞住我跟另一個人出去

1001 回覆
920 Like 36 Dislike
就算係一齊緊 條仔咁撚樣以死相逼
一定係逼到佢唔分住果隻
連登仔覺得下下都可以 分再拍
呢家係條仔唔比分 條女都唔比識仔?
毒撚好可怕
通常親身經歷過先可以咁了解個心路歷程
27 歲la 唔係17 歲la
仲好似個小朋友咁日日為女煩
就算條女冇選港姐都直接唔到條仔咁一事無成香港地大把有意義既等你去做
你有冇諗過你一下走左去會影響到幾多身邊既人只可以話玻璃心太弱唔抵可憐
huh 你點知佢以死相逼 條女同人傳緋聞就係事實 lol 同佢仲無埋份工 諗埋一邊唔出奇
佳仔嗰啲就真係人生最好報復啦
Cls 諗唔開同年紀無關
次次見到啲老竇憶述自己喪子都覺得好痛苦當事人一定傷心一萬倍
就當係尊重老人家 尊重返死者啦
所以話佳仔係真男人
一直幫個女洗白,其實兩個都相愛過,個男既幾癲都好,最多澄清完就算,點會仲會質疑對方係玩自殺逼復合,個男仔死左個女仔當然唔係殺人犯,但一定係more than 出軌呢條罪,trigger 到男仔真自殺就走唔甩,出軌完錯左咪收嗲硬食囉仲扮咩無辜
之前個post仲有班on9幫條女護航
話佢無帽人
咁撚大個人咪撚On9
大把人慘過佢又唔見個個去自殺死
一個人成世流流長點解要Zoom到同條女果年幾咁撚重要
佢對自己生命咁隨便放棄
只可以話太短視太天生太幼稚
其實為邊個死先叫值得
人生交叉點 諗唔開好奇? 長州兩父子 生意失敗 燒炭自殺 要overcome講就易 做就難
吾你老母呀!我屌你老母臭閪!

講「唔」唔撚得架?打正字好撚委屈你㗎?

係咪你細個你老竇教你寫字嗰陣一路教一路屌你老母先教到你呢啲撚樣出嚟?

屌你老母臭閪谷鳩氣
R痕啫
咁點解一定係death and pain
冇人會衰一世佢地自己覺得衰一世姐
條仔又肥又柒又死纏爛打,條女見到有靚仔埋身,飛得好
條仔廢又入條女數
睇左咁多comment終於有人講野正常啲
你都痴撚線 定你本人黎?
我諗你冇真係愛一個人
我曾經好愛一個女仔, 佢又係最後同左第二個一齊
當時果種感覺個心真好痛, 持續左半年, 搞到自己有埋情緒病
過左兩年先比較好d, 間唔中諗起同佢d回憶都係好痛
所以我睇到呢件事真係喊左出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞