美劇集中討論區(48) JohnWilson | Industry | The Crown S4 | Euphoria

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
唔撚係掛話哂都年尾重頭
special炸
好似得兩集?
個trailer仲好唔吸引
製作質素睇落勁劣
尋日一口氣睇左兩集industry,唔可以話唔好睇。但個女主角真係唔吸引。

And好多露JJ情節
唔露j唔係hbo啦
女主角係咪仲係黑妹? 諗起佢個樣就唔想開
sorry,我之前睇開euphoria條LINK無咗
請問有無人有link
體諒下, 可能劇本OK
等你食評
無問題, 橫掂我岩岩join左prime video
prime其實好抵 $25一個月平到喊
又改善咗冇中文字幕呢個問題
呢套劇真係靠主角carry
US5.99一個月, 我join時已經無左半年特價US2.99
劇有中文字幕(有時只有簡體), 但簡介就未必有中文, 佢個UX介面好差, 睇唔到邊D係最新上線/即將上線, 如果套劇有7季, 會分開7個介面 , 勁多印度劇唔岩睇, 我通常join 兩個月停兩個月, 停半年個觀看history都會保留
睇完the crown season 4,
決定開HOC先 原來有Kate mara
我懷疑係佢而家少劇所以將每季分開上
睇落好似多啲野睇
3大得Netflix個app真係好用
hbo go又係柒 仲要得低清
咁快睇晒
HOC第一季係好好睇
後面嘅劇情好睇到你忍唔住會係咁追
呢幾季通常都係開頭要啲時間俾新角入
之後就黎大龍鳳
一開頭已經覺得好好睇
話時話Camilla係劇入面勁樣衰
好奇走去搵下真人後生係咪都咁樣衰
點知係仲衰啲
講真prime真係冇乜野啱睇,係有時d classic舊戲會搵到。不過見佢25蚊咁平,又費事cut。
我覺得shosh move on 係好事
群埋呢幾條友到真係死得
最有潛質係佢
jessa都ok,最搞笑係佢
marnie 一半一半,唔算鍾意,係好記得有個位
佢遇返個EX,以為有機,跟住係佢屋企搵到D針頭....
唔知點解好記得呢到
lena dunham就收撚皮啦
係,都係唔算homeland級數
但幾緊湊,故事,完得好好
好似瑞典播果陣好hit下

WIKI講左
你唔覺好反智架咩
可能你話,收藏下模型,卡片,海報都算正常
基本上無其他用途
these ppl are obsessed

唔知關唔關事,我做過飲食
依家9成自己煮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞