美劇集中討論區(48) JohnWilson | Industry | The Crown S4 | Euphoria

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Girls我幾鍾意
最鍾意易拉架
industry有少少唔想開黎睇
睇完 the crown等euphoria special
之後睇咩就唔知lu
預告好似唔錯
訪問可以追成個月 zoom又有上節目又有
我都係知佢做the crown先識佢
跟住睇Vogue呢兩條片覺得佢超靚
https://youtu.be/mUGCGweE4VE
https://youtu.be/7R9dudHXk-Q
she's always with her
he's always with you
good enough
kalifat???
想要D睇過S3既人既意見
elijah?
男係留意adam driver only
4個女主角有咩意見?
time to 重溫
https://www.youtube.com/watch?v=k-9DOwrLdkg
你話係咪抄到足
又係finale整個MV
邊套抄?
he is
我係.....之後先開始睇
睇到果集beth返酒店房發現mother...
就好似果日我返到屋企發現...
跟住佢返到屋企,見到隻杯有mother既唇膏印
.......
u gon' do me like dat,huh?

----------------------------------------------------------------------------------
9.
第一集尾聲,Beth 闖進醫藥室偷藥,卻被院方逮個正著。這時,醫藥室窗戶玻璃上的十字符號,與小 Beth 站直的身體恰好形成西洋棋中「國王」的棋子模樣(棋冠為十字),而小 Beth 這時倒下的身姿,也就與棋賽中「棄子認輸」推倒國王的形象聯繫在一起,也讓第一集收在小 Beth 棋士人生的第一個低潮:她不能在孤兒院裡下棋了。

呢個真係
快D開庭審算啦
對diana真係好衰
開頭叫diana搵camilla食飯果度餐飯眼火爆
又情緒化 diana當時都幾天真 有時好易比佢氹返
之後佢一嬲又比佢搞到抑鬱

仲爭3集
今集highlight睇佢穿越爭啲車死

我都幾鐘意睇佢黎左現代
同埋新出場個女人教授好似ok好睇

教會女巫都wfc
老母仲有d期待
之前睇肥XX貼果d八卦新聞
佢話charles話diana肥
搞到佢唔食飯

會唔會.....harry & meghan先係正常人
其他
大家咁話
annie好少戲份明明個角色同演員都幾吸引下
但又唔比劇情佢

仲有追緊呀s2e1幾悶下 但ep2好睇返d
聽講好似s2啲劇情會開始戲肉 希望再好睇
不過都冇乜期望 但又懶得棄咁 啲cg幾靚
之前追呢套野最大動力算係睇佢
老母會唔會黎現代 想睇佢黎
我都有睇Tehran
前排劇荒不知不覺間睇哂成季
去睇啦趁未落唔係講笑幾撚精彩 有啲想睇多次
https://www.netflix.com/title/80149259
睇完今集
直頭覺得上集記憶會班人正常過呢個好多
振作,你已經好叻

呢個台灣網我平時睇開
一向都好高汁
今次呢篇好仔細同埋幾多都冇留意
以前中學雞個個成日都好有心機打xanga

其實會唔會講下粒黑色波係咩事
Zendaya
大製作又係全新歌 把聲又好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞