美劇集中討論區(48) JohnWilson | Industry | The Crown S4 | Euphoria

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

Upcoming新舊劇首播時間表
http://www.metacritic.com/feature/tv-premiere-dates

綜合所有critics 2019新舊劇評分ranking
https://www.metacritic.com/feature/critics-pick-top-10-best-tv-shows-of-2019

冷門/已完結神枱劇跪拜區
(一般熱門breaking bad / the wire之類個個都知
呢個位留返比近10年內比較少人留意但又都係神級&完得靚既劇歡迎追加)

如要劇透請預先提醒再加4重加密或深藍細字
up錯左圖呢張先真
The crown ing
第一集已經好好睇
diana出親場都係心心眼望住charles
The crown ep2尷到傻
睇左一集了
Diana啲奇怪舉動吸引到Charles
睇埋F1先再繼續
LM
未夠鐘食飯仲敗走埋
睇緊EP4了
EP3 Di
睇左兩集就要休息下先
慢慢追
開始見識到Iron lady嗰種強硬手段
lm
有無人睇咗his dark materials
好唔好睇值唔值得追
睇咗一開頭30分鐘有啲悶
唔知追唔追落去好
見到X-23同X教授有份做先睇
the crown進度報告

1集
我都係睇咗s1第一集only
同樣覺得悶悶哋
祝樓主康復神速 美劇po長開長有
飛住睇哂S1
S2冇諗住開
今集john wilsonwhat the fuck what the fuck
有無e2咁wtf
大叔幫兩個肥佬劣JJ
同"3叔"有得揮
ep2有劣J咩唔記得有
anyway 今集ep4臨尾10分鐘內容:

9:30開始睇,講成蟲D戲果到
----------------------------------------------------------
笑到我仆街
呢D真係要搵埋屋企人坐低一齊睇
I am beginning to think this isn't about furniture
你d fds
《浴火的少女畫像》導演Céline Sciamma 新戲開拍
https://lih.kg/2282181
識貨
涷檸水絲打我開咗undoing.......

睇咗幾分鐘
一見到陳法拉就出晒戲
留名
The Crown未開始睇
睇左喇
以前懶得返睇果堆戲依家都冇撚哂
好多垃圾戲 呢期啲戲仲衰過之前
emily都要rewatch 仲要呢兩套
你中毒太深
有咩感想
唔想開新野睇
估估下唔知有無伏
翻兜一定穩陣
如果唔一定要netflix
我之前睇左套love and monsters
nice guys好睇
舊野諗唔起睇咩好
諗住netflix搵下但冇
不如做毒撚
前排睇左FSN,Fate zero,一拳超人

舊少少果堆動畫都睇過lu
講d未睇過既黎聽下
s3都未睇
想試下jojo & 我的英雄學院
其他無興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞