美劇集中討論區(48) JohnWilson | Industry | The Crown S4 | Euphoria

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
原來已經7年前既事
都可以再睇
依家睇緊once upon a time in hollywood
重睇borat 1
同埋emma roberts套膠戲
S2唔記得講乜鳩
S3係OK,後面少少拖
julia garner繼續做
我就會繼續睇
最新進度

你哋睇到第幾集呀
所以我直接睇s4 之前唔夠juicy
Ozark係開咗又唔想停系列
集集睇Jason Bateman一家不停執屎真係開始疲勞
S3仲要玩到咁大
好彩S4係終季
連Julia Garner都開始睇厭
佢出年又有套 Inventing Anna
係miniseries
Emma Roberts講緊Holidate?
果堆聖誕hallmark戲完全零興趣

反而Dash & Lily睇咗一集又唔係想像咁差
Paper Town男主角做幾靚仔
但女主就
HBO Max 有幾套外語嘢好似幾高分

Valley of Death 啱啱上以色列劇,講73年中東戰爭

Patria 係西班牙劇,講ETA,啱啱播完
ron leshen呢套出左兩套戰爭劇評價都幾高
如果個twist係咁就太普通, 無驚喜
睇左Industry ep2
劇情冇咩進展 人物角色又唔吸引
應該會棄
都係開Undoing睇下好過
得番兩集
我都希望唔係咁既結局
今集好似有d拖劇情
但我就咁睇開始覺得真係Jonathan做
佢個strategy係想營造好醫生形象扮無辜
連個律師都好似估到Jonathan想點玩
兩集
好gone girl feel
兩公婆唔知邊個係奸,好似想互相砌落對方到咁
啱啱都睇完第2集
啲鹿嘅cg好假
今集係咁loop落係grace做 重覆上集咁
得6集仲要哂一集冇進展嘅
3集
好彩呢套得6集唔係10集
唔係又會變Outsider咁
拖到爛尾都未做完
戴卓爾夫人著高踭鞋去行山
勁尷尬
btw有少少覺得Gillian Anderson演得over咗
個個睇Anya就追咁快
而家the crown就慢慢睇
玩ibble dibble嗰幕心諗jm9
好撚尷尬
原來係直接飛去睇diana
如果我開一定要S3開始睇
原來S4係最尾
都係好事
一陣拖到好似HOC,OITNB
就無人睇
係,已經睇左
想幫emma roberts沖涼
dash & lily會睇
仲開左套love and anarchy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞