美劇集中討論區(48) JohnWilson | Industry | The Crown S4 | Euphoria

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
淨係睇左床戲嘅clips

happy end 定sad end? 太sad嘅話唔想睇
但bonnie一自首唔係等於佢地成班都有罪咩

btw一路睇一路係到諗咁樣唔係自衛殺人咋咩?點解當初要講大話
睇左兩集,覺得好悶 阿媽睇到打晒喊路

可能轉睇之前都有人推介過既the night of
有冇人睇the undoing睇到同我一樣完全估錯晒

根本個導演有心誤導人估錯
原來出咗啦
出左幾日啦, 我地都討論左個Opening
潛水潛到out咗
part 21月24

尋晚睇左
雖然齋talk 但冇想像中悶
都感動左少少
冇靚女嘅荒島
呢幾日淨係睇yt
睇睇下見到euphoria bts
有食評未?
可能佢一路不嬲都睇唔起佢
平時返工/開會都見到佢成條道友咁未訓醒又爛蒲
daria假假地又懶係nice 返工黎講佢應該最正常 最多佢呢類人
robert最好人gus都好

想繼續睇但套野應該太少人睇
睇個勢都危危地
你唔開黎睇下又話會睇
未得閒呀
生活咁多姿多采
TV SHOWS MENTIONED ON MOST CRITIC TOP 10 LISTS - 2020
https://www.metacritic.com/feature/tv-critics-pick-10-best-tv-shows-of-2020

一年一度暫時走勢
我已經睇晒the crown s4
睇完好想快啲睇下季
睇到最尾最深刻係戴卓爾夫人
sharp objects節奏係慢啲
the night of都幾沉重下但好睇希望伯母啱睇
如果想輕鬆大眾化啲 又係有人死類型
可能試下netflix套dead to me / 近期hbo max套the flight attendant
根本想我地好似nicole kidman咁
比佢charm左 唔想信係佢做 一路估係其他人
介紹大家睇一套netflix 有上挪威既片,名做Home to Christmas, 得6集,每集30min , 嚟緊18/12有第二季

故事講述岩岩過咗三十既女主角, 自從三年前分咗手之後無男朋友, 屋企人催佢拍拖, 做護士又安排聖誕假期當更, 所以佢呃屋企人自己已經有男朋友, 故事就係講佢要24日內聖誕前搵到個男朋友返屋企, 所以佢就上App搵人date
遇著千奇百怪既男人,例如有小鮮肉有毒撚有阿叔政客有運動狂仲有女同事

主打溫情輕鬆笑片,而且挪威聖誕雪景!所以我強力推介

https://youtu.be/_U2m1x5pmKM
尋晚睇完rue嗰part 成集都有redemption嘅感覺
有得聽個角色講返對發生過既劇情有咩感受我覺得幾好
好少有得therapy式咁分析
rue好彩有個ali咁既人開解佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞