美劇集中討論區(48) JohnWilson | Industry | The Crown S4 | Euphoria

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
係好突然但聽講佢地plan緊S3
要好似S1咁完先work

唔知disney會唔會跟機 之前以為black widow都會咁放
另外007好似都
唔好ff 咁多
Disney 無hbo max咁大問題要靠free content 谷sub
一定搵方法食多筆
但都想多啲人dub disney+掛
The flight attendant睇完5集原來仲未完 仲有3集女主個律師fd好好 為左幫佢搞到自己一身蟻
律師同條仔係聖人
空姐白痴又煩膠 啲劇情又冇乜驚喜
唉但我都睇左5集
Confirm律師一定唔係暗戀空姐,因為空姐阿哥已經gay咗
仲要冇先兆佢地會去自首

仲以為Bonnie決定去自首佢地會好大反應,點解成班傾都唔傾下就一齊入警局好奇怪
gay同sheshe可以共存
不過依家佢好似鐘意男朋友多d
明明一開始出場果陣對女主角好曖昧下
果幕拍得好怪
好似好random行入去咁
我覺得一齊自首都唔算突然嘅
雖然成季好似講到淨係得bonnie有ptsd咁, 但係呢單野係佢地每個心裡面應該都有條刺
去到最後佢地各自settle左自己嘅問題後, 輪到佢地一齊去支持bonnie去解決呢個心結, 我覺得呢個鋪排都正常嘅
she doesn't deserve her
好耐未見過個女主咁蠢咁on9
律師快d放棄佢啦
已經睇左Euphoria Special Episode?
睇開啲網仲未有得睇
第一集空姐打俾律師,律師係叫佢baby
男朋友同空姐通宵痴文件嗰幕,幾驚佢哋喺廳搭上
工具人男朋友死咗,律師可以全職暗戀空姐
+1
原來dare me冇第二季

啱啱睇完先知
其實係有一集定兩集?
12月出一集
1月再出一集
本身一開頭佢當男朋友係工具
之後男朋友又質疑佢對best fd太緊張仲期待有sheshe線
希望套野唔好開S2mini series就算
唔怪得之搵黎搵去得一集
我仲未睇唔敢追你地post
出左中字喇
我留返今晚先睇
我其實都未睇今日先睇
淨係睇左開頭少少
今集講rue 應該1月果集就講jules

冇睇過girls
不過就咁睇Flight Attendant都幾鐘意佢個角色
佢出場冇耐啲舉動應該係會令你覺得佢係鐘意空姐

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞