美劇集中討論區(48) JohnWilson | Industry | The Crown S4 | Euphoria

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
電話網速快過電腦好多

THE POWER OF 5G!
可能我睇左書先覺得好睇左因為第一季睇完都唔係好知成個故事想講乜,睇完書先明明地,所以第二季先投入到

HBO到依家都未公佈拍唔拍第三季唔知係咪第一季收得麻麻,套劇投資大回報少,唔似GOT咁大回響,所以咁耐都未公佈
絲打之後會唔會睇埋落去?
搶刀+學果度無記錯書一個chapter就講完
講起就似唔講認唔出
今集hot priest出場都唔多,我諗之後會多返啲呱
好難捱?定太多其他好野睇?
諗住開依家係咪可以揀定第二套開?
會啊 因為我無追其他劇 但無一定要追落去睇既心
幾驚佢領悟把刀都要兩三集
竟然冇人講
‘Euphoria’ Special Episode to Drop Early on HBO Max - FRIDAY, DECEMBER 4 at 12:00 a.m

聽日有得睇
以為係6號
突然提早咗
想人sub hbo max
可能你會覺得好睇呢
呢度之前好似都有人讚好睇 / 但都有人覺得悶
不過可能係個finale大部人都失失地望

推介下i hate suzie先
一黎未有時間
2黎每個禮拜通常真係跟好睇程度排隊
劇情講唔出咩大道理
但我真係覺得幾好睇仲有兩集睇哂
dua lipa

amazon the wilds
netflix bridgerton
仲有Bryan Cranston套Your Honor低分到

Ep4
冇時差咩?係咪應該都要星期六先有source
dua好正
又係一個好gayable嘅直女
睇晒覺得個尾都唔錯,等你睇完再傾
同埋做得ibank係咪個人要癲癲地先做到
個個主角都有d痴撚線行為
睇左3集暫時覺得全部角色都幾有特色
HDM繼續睇嘅原因係睇左書想知會拍成點,但呢套我唔係一出即睇果啲 都係得閒先開黎睇

其實1-3集嘅劇情都有少少拖,如果呢個都講兩三集,我會等佢出晒再用1.5倍速睇
睇完The flight Attendant 第一集覺得好stressful完全唔想睇落去,但好想知結局
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞