美劇集中討論區(48) JohnWilson | Industry | The Crown S4 | Euphoria

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
你係無啦啦想屈我女權 同條友係同一類人定點?
完全唔知你up乜鳩
出版社d人
一開始同個女作家傾野
3條女影相,黑色頭髮果個

唔知後面多唔多戲份
鳩up
唔算好多戲份呀, 劇入面做sheshe, 俾女作家中出即飛
有sheshe睇下都唔錯
今日出big sky
david e.kelly又有套新劇
痴孖筋 無端端屈我
黎緊有套外語恐怖劇30 coins
唔知好唔好睇
我都仲有睇緊HDM
S2E1睇完真係有d想棄
但今集ep2好睇返啲lyra去左現代即刻好睇左少少
netflix睇動畫電影果套就得
好撚恐怖
坐低都搵舊野吊住
twitter見到有人話隨時出到街企喺自己隔離就係呢d痴線佬
覺得多數都係自己記錯
or好似呢集吹氣麥當勞叔叔單野咁
其實記憶呢家野真係好單薄
好多以前既野已經冇哂記憶咁滯 講緊除非好深刻既野
June姐

C打咁勁仲記得我 依家身體如何?
追返呢個post果陣仲見你話睇左一兩集,忽然間追到上黎
睇預告片覺得佢某啲角度好似Diana好正,睇埋正片即刻愛上左佢睇wiki發現佢原來同我同年

唔知係Gillian演到咁定本人都係咁,所以麻麻地鐘意睇佢條線
我睇完s2ep1就棄
頂唔順佢條條線都寫啲 角色冇交流咁
都係睇返the crown算

進度報告:準備開第7集
唯一關心嘅都係PWB出聲未
撳左未睇到呢個情節
不過依家好似套套劇都要安排下人露
高質分析文

讓她穿上膠囊的顏色:《后翼棄兵》細針縫起的 25 個影像呼應
https://www.biosmonthly.com/article/10597?utm_campaign=promotion&utm_content=201118&utm_medium=social&utm_source=facebook
今季未上之前Emma corrin已經俘虜咗我個心
太靚女又型型哋
S4E2著打獵裝好似細路仔咁
佢同Josh戲外啲訪問都好夾

我覺得Gillian做得好用力 Dianna條線始終最juicy
果然係樓主 快到
我又要停到weekend先再睇得
Girls 好好睇喎
我成日翻睇
絲打好快手
KE正式變孤兒仔冇人要
可能定左下年開拍, 中間大家咪接下其他Project
sandra oh仲多野拍
之前都好似confirm左2022先有得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞