美劇集中討論區(48) JohnWilson | Industry | The Crown S4 | Euphoria

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
違和感就咁聽佢講句野都覺得搞緊笑
諗起fleabag個樣
hot priest仲有幕讚phoebe雀靚
把頭髮搞到我諗起個ex
佢表現上係一個model,其實佢真身係魔法師
仲話過會整長生不老咒語同我一生一世

唔好問我點解分手 而家我同女朋友仔好開心
原來係講冇s2
以為講緊左膠果隻cancel
就係成日被無視先諗到咁大個故仔出書
返黎好無謂
真係死咗去算啦
呢下mackenzie個演技
BLL finale估到係邊個但拍出黎係神級既極致
啱啱先發現原來家姐係Alison Brie黎完全唔認得
吓屌 唔撚係掛2021 10月先開始拍
一秒前仲贏梗一秒後輸個double
出左4集都冇人傾下劇情
C打睇左第4集未?今集終於到戲肉好睇返好多

巴絲們真係唔好意思最近太忙潛左水冇覆你地
PWB將把聲壓得好低,聽完隻雀把聲都唔會醒起係佢把聲黎
原來Fargo 出咗Season 4
好撚好睇呀
比武肺搞到今季得7集
希望會繼續拍落去
Oscar-Nominated ‘Umbrella Academy’ Star Elliot Page Announces He Is Transgender
https://variety.com/2020/film/news/elliot-page-transgender-ellen-page-juno-umbrella-academy-1234843023/
即係佢將會去變性?
可能做咗
琴日睇到篇報導話佢母語係西班牙語
如果聽到佢講
我覺得仲係一半半
但佢起碼都講到有刀 仲好快學識用把刀
今朝見到
佢最近個樣唔知係點
可以skip
但我都覺得似佢
可惜隻雀好似冇乜戲份唔多講野
佢用I AM trans 應該係做咗啦
如果只係講自我性別認同應該唔係咁講掛
佢咁細粒 想像唔到做完手術會點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞