美劇集中討論區(48) JohnWilson | Industry | The Crown S4 | Euphoria

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
睇reddit討論話
相反
睇完EP2
industry>>>undoing
undoing仲無聊
我睇到ep7
但暫時停左
聽講industry好睇,不過未得閒開。undoing睇左一集,冇乜動力睇落去
undoing睇左一集都ok呀
industry我暫時就遲啲再觀望下你地嘅反應先
新人加入the crown s4
暫時睇完第6集,未開第7集
好想快啲睇埋落去,但又唔捨得咁快睇完

唔知點解愈睇愈覺得Diana個演員同Josh好襯
好想佢地再合作一部正常少少嘅愛情片

好好奇現實中Thatcher把聲係咪同劇差唔多,定係Gillian Anderson自己chok出黎
我睇晒Love and anarchy, 幾好睇架, 男女主要對方做既事幾得意
以下劇透

咁大尺度架咩
本身諗住只係偷食
但睇到要同對方玩dare就想睇落去
想知會玩咩
睇到第4集咋 撳唔撳得開
半個鐘一集輕鬆鬆就睇完
睇左一集都照撳
無乜野
undoing
industry可能會試
但lena dunham
industry好似除左第1集係lena dunham拍之外
完全唔關佢事
劇本/creator都冇佢份
扮新人好耐冇見
睇完一集又自動load一集搞到睇得快左都係廢事睇得太快
emma corrin好cute真係幾襯
唔熟戴卓爾 就咁睇覺得佢好似有d over咁見親佢講野都離離地戲
之前佢地講果套girls我有開黎睇
我都估到咩料
跟住googled 佢
哈哈哈哈哈哈

你偶像

Adam driver咁大犧牲
男主角不嬲鍾意上姐姐,公司個receiption幾索
undoing ep1 maybe 2都ok
但暫時都幾大路下
同埋好似講黎講去都果啲劇情
industry多啲唔同線發展 有新鮮感多少少
可能我鐘意呢類多d
試下industry ep1睇下有咩感想先
見啲人話覺得套劇似好多劇撈埋
billions succession greys anatomy euphoria skins etc
冇睇過girls
我知lena dunham係人渣黎
adam driver都唔算係我偶像點解咁講
佢同佢老豆重覆對話 屋企/博物館
班差人黎搵佢 佢起哂鋼
同個fd對話掙扎
迷茫游街
elena老公怒睥人

每集好似起碼佔一半都係呢d劇情
milf hunter
我鍾意果個中東人
係另一套瑞典劇見過
實力派
Sex scene with her
我係話 Lena Dunham 係你偶像
痴線 點解咁講
完全冇留意過佢 又冇睇過佢d野
淨係之前metoo果排見佢比人屌
女權左翼大愛撚
racist sexist bigot 通通無得走

中東人係邊個角色? 好想叫男主角去洗牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞