美劇集中討論區(48) JohnWilson | Industry | The Crown S4 | Euphoria

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
佢係notting hill個時真係
主題曲係happy together 睇咗就知係咪happy
Undoing 呢度已經開哂估
好彩我睇完先入黎
我都覺Riley條線可以再運用得好d
冇啦
好似話幫Jane出左書咋嘛
黑暗元素出咗了
Undoing好失望,之前吹到咁大。
拍出黎好似Netflix既質素
結尾真係無咩驚喜

不過全集都算intense ge
euphoria: special episode part 1 | official trailer | hbo
https://www.youtube.com/watch?v=uY0_7wPGJlk
我仲未睇不過照搭嗲
尋晚去左睇industry
開心share我女朋友仔嘅床上照俾大家

唔洗多謝
emmy award winner
睇晒未
係hugh grant做
都唔知佢twist黎做乜鳩
其實我覺得Reddit有個post講得幾好架

呢套劇重點唔係叫大家估邊個係兇手
而係睇即使所有証據都指向Hugh Grant
佢都有辦法甩到身
(因為佢醫生身份
大眾會傾向相信佢未必係唯一可能性)
而佢呢一招去到最後一集都係奏效

直到Nicole同Henry傾完
決定左唔想再同Hugh Grant過番「正常」生活
冇左個痴撚線老公可能仲好
最後果幕法庭戲先有咁嘅表現

所以我覺得其實唔係扭橋嘅
而係觀眾同入面嘅角色一樣
明明客觀知道上Hugh就係最大嫌疑suspect
但睇睇吓又好似唔係佢
直到最最最後先confirm到
仲爭3集
呢套可能會比人cancel不過ok好睇 都起碼有心機睇
喺間餐廳傾傾下之際jules會唔會出現返
因咩事會cancel
次次想開但諗起黑妹個樣又放棄
既然係咁
我都唯有share之前約左女朋友仔出街捉棋
但me遲到之後離遠偷影佢等我既相比大家
少人睇唔hit
都有講其他角色既yasmin都出得多 佢地扑野多過返工
ep4講黑妹仆街幾好睇
呢套好似已經冇哂人睇
我覺得唔錯
好charm真係

慘到
細個仲應該成日比人無視虐待
佢實返黎啦
我都極度少食scone上次先係第1次試
又幾好食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞