美劇集中討論區(48) JohnWilson | Industry | The Crown S4 | Euphoria

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
成套劇黎講佢唔算唱好多同埋佢都係唱歌出身
成個過程睇佢一路經歷呢單野
表面上睇佢仆街咁 但襯埋每集title同佢表現又好正

jodie又鐘意睇normal people又睇succession
jodie taste似你
今集title最尾先大大隻字彈出黎 真係夠晒shock
成班人都冇諗過diana感受Charles仲成日妖魔化佢搞到佢懶係任性咁
係咪炮灰路線
但唔緊要 仲好有得快d睇
聽日返工了
the crown睇到好燥
poor Dianna

小心身體
仲未睇ep2
啱啱睇完The Seal Team season 1
今晚開始season 2
但henry眼神好淡定
我反而覺得Thatcher同QE嘅對手戲先係今季嘅重頭戲
下季有傳係天能嗰女主做Diana
Tean Diana Vs Royal family
前兩日見你推完就睇 終於睇哂
係有啲啲似fleabag嘅 都係個主角自己fuck up their life, 但係i hate suzie成個感覺就更加喪, 同埋billie piper嘅演繹同埋啲表情完全令人感受到個角色嗰種焦躁不安
睇下仲有冇得twist囉劇情就真係普通㗎啦 全靠兩個大牌頂住
冇乜留意特別佢普通背景板角色
同埋呢個位都幾求其下
會唔會係
未睇定棄左阿
我覺得有少少似之前hbo套sharp objects

隻牙係個女仔個玩具屋搵到
真係好大路嘅劇情,唔係好明NICOLE KIDMAN點解會接嚟做
我都係返左工之後肥左好多

我係屋企先會睇劇,公司食飯果陣唔會,得一個鐘食飯仲要訓午覺 唔夠用

以前係屋企食飯都會睇,但一路睇一路食好易分心除非睇啲鳩劇/comedy,the crown呢啲寧願食快啲攤係張床度慢慢睇
下季我覺得下季重頭戲得返呢樣

仲有成個王室嘅古舊思想間接做成慘劇
1.9米嘅王妃想知charles演員點算
唔知diana套revenge dress會唔會出現
各人要為自己行為負責
我相信Charles同Camilla對Diana做過嘅仆街野,最後要為呢啲野埋單Charles到依家都未做到皇帝就知咩事啦
lunch睇片最驚啲sex scene
要較到個mon勁黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞