美劇集中討論區(48) JohnWilson | Industry | The Crown S4 | Euphoria

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
我最多一次煮兩日
擺太耐驚壞
通常拎個飯盒出黎見有水會抺咗佢
我諗過做三個月睇下點
而家一個月感覺精神咗肚腩細咗
yes I can
去戲院睇啦
香港26/11上
到26號戲院可能收左皮
可惜
同埋每季都會比一集margaret如果其他角色都有呢d centric episode就好
不過唔係幾鐘意上季philip果集講真由上季開始都唔算講好多事頭婆
我都睇左ep8 爭兩集未睇
事頭婆對佢隻揪結果都係輸左好鄧佢唔抵

佢喺ep1果個地方我覺得好悶下
今集出場個女教授同佢幾好睇咁
今季兩集佢都冇乜戲份
明明之前集集都有得睇佢發癲
真係狗男女唔知醜
雖然技術上黎講diana先係後期介入
但都係覺得camilia正8婆
跳舞果度好童話feel 但後尾見到charles又發癲
之後diana勁灰求佢唔好咁 話仲有十幾日要相處
佢地實係暗地裡知自己阿媽以前好慘
兩日睇哂 i hate suzie即刻top 10級
堅好睇
補充
好睇過i may destroy you好多
正式宣佈i hate suzie先係fleabag後繼劇
咁誇
我都有睇
鐘意ep7
將一次過發洩出來
經理人口音好正
自從fleabag之後覺得呢套同fleabag最近磅同類型
唱fuck you果度笑撚到我流眼淚
finale都完得好靚
好睇
冇人講既
睇左ep1都幾得意
呢啲搵兇手嘅miniseries我會中意儲埋先一次過睇
果日睇左ep1覺得算大路
不過都會繼續觀望下
有冇目標話諗住要減幾多
我都睇哂了
扮哂野要recap
明明記得咁清楚
agger
oatmeal通常食熱所以唔會返工日子當早餐
放假先會or有時夜晚當dinner
同埋我好怪 唔會撈生果 鐘意生果同麥皮分開
只會將nuts mix麥皮
巴打有時間睇埋啲documentary
我只係中學睇過一本關於Diana嘅書,但唔記得叫咩名有時間一定會睇埋啲documentary
巴打返工好忙?
呢套開左停唔到,好似the queen’s gambit咁
我今個星期有兩晚都唔得閒睇,個心勁囉囉攣,勁想快啲睇埋佢
好似有傳係Dominic West做Charles即刻諗起the affair同埋佢個樣一啲都唔似Charles
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞