美劇集中討論區(48) JohnWilson | Industry | The Crown S4 | Euphoria

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
https://www.ebtofficial.com/nutrition/how-low-carb-diets-work/

Are low-carb diets good?
Low carb diets are good for short-term weight loss, BUT not for long-term health. Based on studies lasting between 12 weeks and 1 year, low carb diets help you lose weight because they make you eat more vegetables and protein, so you eat less calories (13). This weight loss can make some health markers improve too (12), but, because most low carb diets make you eat more animal products and saturated fat, long term studies show that they increase your risk of dying from heart disease by 30%. (14)
之前肥XX講過肥妹線
依家又唔撚記得左
千祈唔好
之前無帶鎖匙電話要係樓下借電話求救
可能以為廣告唔撚聽
要瘋狂打過去
果陣朝早,如果搵唔到人可能要等到半夜先返到去
就係佢帶我認識極簡主義
但搬屋又好撚煩
依家一人一間房住得幾好
希望唔洗搬
之前飲食台有條友叫雞脾王子
佢D早餐好岩我口味
不過潛左好耐
仲要斷食
你帶飯通常一次過煮幾多日
我見youtube D人一次煮成個禮拜...
話第3日之後果D放冰格
咁返到公司咪成袋倒汗水
返工早餐邊有心機咁整法咬個麥包就算
講私人電話姐
公司電話乜撚人打黎都要聽
Fez好似去左blackmail定打劫人
我都記得有新聞講過太low carb會早死

咁你都算適應得幾好通常食開carbs一唔食應該好唔慣
但介到咁盡會唔會係迴光返照緊長期對身體好似唔係好得
同埋唔食生果好似唔係咁好
但好似早餐最重要,要食最多,跟住->lunch->dinner
最hea可以一塊包夾塊芝士,加條蕉,兩分鐘搞掂行得
or茶記外賣....
有無試過oatmeal

前一晚整定先
但我唔可以一次過咁食生果
每餐食一種,分開食先得
唔係會肚痾
同埋覺得唔夠飽,要有D熱量先得
最怕遇到d1999撚
同一樣野講幾次
又唔可以叫佢收皮
想搵份工唔洗聽電話
打劫
比rat-ass fucking shit nate篤灰
(officer,I'd like to report a crime.)
沖晒D藥落廁所,無錢還比紋身佬
唔係健康問題,係食野好麻煩
好似vegan咁,太麻煩
盡量自律就算啦
琴晚聽佢講完我又試下
雞肉+seafood+2種菜
過一陣肚餓要食餅乾
我係生果->菜
好食d,又唔洗煮
菜都係盡量,蕃茄,青瓜
可以唔煮
我覺得唔洗諗到咁長遠
食得飽就得,我頂唔順肚餓果種feel
比D鼓勵佢啦
you can do this,肥XX!
睇docu同news都講左好多同劇唔同嘅野
包括Charles係結婚之前已經多次話冇乜見過diana,同埋想call off
wow左
證明你同我一樣
係唔會追po
你回歸後推得好快
追唔切
好快手
我仲停係第二集
Josh令到Charles冇咁克人憎
之後兩季個Charles應該會想打爆個mon
奶茶唔戒
cheese可以食呀
食少咗carbs會自然對炒飯米線意粉呢啲少咗渴望
而家成日想食多啲菜
because most low carb diets make you eat more animal products and saturated fat

因為食得多飽和脂肪先唔好
帶飯可以控制到,多數出街食難啲食菜只可以食肉
唔想再講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞