美劇集中討論區(48) JohnWilson | Industry | The Crown S4 | Euphoria

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
低醣飲食
唔食飯,麵,面包呢類碳水化合物高嘅食物同減少食甜野
食多咗菜同肉
咁樣血糖唔會上上落落個人就好精神
可能係
好難唔食carbs
guilty pleasure
肯定唔係succession果皮
但我會有興趣睇呢套多過billions
其實唔難
煮到埋黎就食啦呢套唔洗recap
淨係記得jules走左 rue留低就算
應該主力講rue同jules
睇左兩集又真係幾好睇
推介jodie幾好眼光
唔識果d電話會唔聽
好似TD S1 Rust間屋咁
lunch又有野睇
食少啲就應該得
完全唔食求餐單
好似有新人物
繼續睇先
新人應該S2先出掛
帶飯就係西蘭花椰菜花呢啲可以叮嘅菜
仲有菇類
椰菜花飯好好食 將佢刨做碎粒好似米咁炒炒佢 yt search有好多
肉就食肥啲嘅 脂肪多啲就會飽肚啲
魚仲好
得閒加2隻炒強
dinner食住家飯都係唔食飯 食餸飲湯

出街一樣係叫肉同菜
飯餐會叫走飯 再加碟菜
仲有唔食零食唔食生果只食正餐
不過會食牛油果同黑朱古力

我加埋168斷食一齊做咗一個月左右
肥就未係減到好多
但真係精神咗充滿力量
我都好難唔食carbs,返工會stress eat,放假覺得要放鬆下又eat睇劇又要有d野𡁻下
最難係減壓
呢排放假行下山電話都唔睇遠離煩囂下

正餐食得充足就唔會成日想食野
同埋飲多咗水 睇劇會沖茶飲
睇完S4仲有咁多interview可以追,暫時止下癮唔使咁空虛

呢兩條片係ig睇過,又正又cute

The Crown報告進度
終於睇晒好唔捨得呀
一開頭就咁輕輕帶過Anne結左婚,仲生埋小朋友 但冇計啦,今季嘅重點講Diana同Thatcher,冇乜時間分比其他角色,我個人覺得呢兩個角色都唔係講得好深入,但講得多個重心會偏離左事頭婆

睇完第8集我收返對Thatcher條線麻麻嘅想法

HDM同伴我覺得lyra穿越左去第二個世界應該會好睇好多
下集應該會交代個黑人帶埋佢穿越搵女,到時Lyra又走甩左,又可以睇佢發癲啦
叫diana搵camilla食飯果度真係世界級竟然叫自己未婚妻同個ex同枱食飯仲要個ex講返以前同Charles嘅事,呢對狗男女嘔心到

如果故事可以停留係跳舞果段你話幾好,好可惜就係呢段覺得josh同emma好襯狂loop呢段同首歌

想知王室啲人睇完會有咩感覺,特別係William同Harry
套劇已經叫幫佢地美化左特別係charles
唔食carb
grilled cheese,pizza,炒飯,米線呢D點忍
我覺得首要係戒左奶茶咖啡先
可以飲齋啡,但奶茶點戒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞