美劇集中討論區(48) JohnWilson | Industry | The Crown S4 | Euphoria

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
肯香港launch未
巴打pls come back
我睇哂喇
黑妹份人都其實幾廢同仆街睇完更加憎佢
係咪未收返d版權
有無人睇咗菊石?我覺得雖然劇情推進慢但都幾好睇

聽講套劇係空姐搵劇本度身訂造俾自己主演 爛番茄97%會唔會太高,係咪剩返一集?同意唔好開S2,但結局一定係懶縣疑博有下一季
我睇第5集嗰陣以為係finale點知check imdb話有8集
睇左5集基本上都係loop緊 空姐同ff alex傾計>做on9野>搵律師執手尾 淨低3集俾啲驚喜好冇啊同埋玩呢種套路嘅話一季夠哂啦
佢地好cute
仲出埋bts
https://youtu.be/opHaKo62NtE
我仲以為一個禮拜一集今個禮拜冇得睇
黑妹真係勁仆街
人又樣衰
點解我HBO GO 睇watchman 冇左 E1 E2 ?
未睇會睇
見人話悶
黑妹應該有mental problem, 佢同佢阿哥係點都未講
我覺得佢揀企番Eric邊幾正,個班女人高層只係當黑妹係victim處理,似想用佢去改變個個文化。

黑妹幫番Eric都係覺得Eric係唯一一個真係幫到佢嘅人,雖然Eric係一個仆街 但就踢走左個個女同事
又未去到好悶,套戲兩個鐘,尾40分鐘先戲肉咁囉

[/left]
好似套野原著係小說
我又係見幾高分所以照睇
依家都睇左大半應該會睇埋佢
一季完啦唔該唔想睇佢地將啲陰謀組織發大黎講再拍s2
但睇個勢 一季未必解決得哂咁

開頭真係糖尿mode
咁貪我都想呀
呢排冇乜劇睇
11/12 amazon prime video有套荒島The wilds
雖然套劇9成人都係仆街
但覺得佢份人越黎越差成日西口西面冇禮貌
開頭好似懶係幾醒目 但中段開始做蠢野 最尾present走佬真係
又比佢死好命 玩死哂啲人
雖然知daria都係利用佢 但講真對佢都唔算好差 好多時都係黑妹自己柒先
daria比佢撚狗咁撚
想有S2
由ep4開始佢應該焦慮症病發 一路廢到finale
唔明佢點解對上級/大客都可以咁既態度
後尾daria同yasmin傾緊野佢走入房果度癲婆

黑妹都係棋only 但比佢執手靚牌兩邊命運都喺佢手咁
不過佢比daria handle事實係冇運行 比佢食住
埋eric堆先有多d機會不過始終都係覺得黑妹仆街
要不是佢係victim
yasmin爭啲就走得甩
咁窩心
呢幾日搵時間睇下先
btw
https://twitter.com/archivesaoirse/status/1334642369799614465
見到有篇review出左好似話幾好繼續觀望
應該係
唔係好明Daria做乜鳩針對Robert
Daria上左位之後西左好多
成套劇Robert都算係最正常個個
其餘個個都癲癲地

S2我都想有 不過HBO咁樣一野掉晒出黎播,唔太樂觀
冇靚女嘅荒島等食評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞