美劇集中討論區(48) JohnWilson | Industry | The Crown S4 | Euphoria

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
點解好似一集痴線過一集
E1E2明顯係普通人
E3開始搞小圈子
IMDB話跟住係講AA制同煮燴飯
斷估唔會有AA制邪教下嘛...?
我覺得安全
仲有樣野,佢買梳化果陣叫人check下有無bedbugs
best advice ever!
睇你哋講到好想睇
hbo go正垃圾唔上
呢套又唔算劇啲線上看網全部都冇
bt又懶
其實好多都睇得出
係有少部份,要D文化修養果D...
例如mother 彈果首歌,佢唔講我唔會知
仲有D鏡頭運用,例如佢話影住D鎖匙
同埋上面9. 果個
要運用下想象力

但係我睇個網唔係齋講美劇
好雜下
too mk for me
以前D人玩勁舞
我玩跑online比人笑跑on9
跟住前排有人出po講到跑好高質咁
平時都好少講電視電影,人物專訪多
queen's gambit咁紅個個都爭住講

仲有養母鍾意動物但唔俾養所以屋企掛咗好多動物畫呢點真係冇留意
final answer?
出絕招啦
真係睇得過
但係由E2開始最好收埋自己睇
呢條友係講D無乜人留意既小問題
睇睇下會覺得佢係想同你分享下simple pleasure
好貼地
4個都睇住佢哋慢慢有(少少)成長

最憎應該係Marnie
但其實好多人都係咁 唔試(唱歌)點知work唔work
Shosh最後move on好可惜
即係Caliphate?
長期save喺My List未睇
最後答案係Z!

YOU S3 飾演阿Joe同Love既已婚鄰居
euphoria仲未有trailer仲有3個禮拜就播
https://www.youtube.com/watch?v=tUQ2vMSQf4M
Amazon Prime video - The wilds
A group of teen girls from different backgrounds must fight for survival after a plane crash strands them on a deserted island. The castaways both clash and bond as they learn more about each other, the secrets they keep, and the traumas they've all endured. There’s just one twist to this thrilling drama… these girls did not end up on this island by accident.

全女班好大機會又有sheshe
我都覺好似呢個月有得睇
可以睇左S3先
漫畫先有講
煮燴飯感覺上聽落可能係催淚收尾

我都有留意
同埋幫人整包膠個老細
問佢自己屋企會唔會包 即刻好決絕答no
快d去dl啦太冷門驚等遲下seed都冇
冇玩online game
希望多d人睇呢套

冇個靚
可能得少少內容費是出trailer
gogogo
睇完先會明套野咩style就咁描述好難
true
咁大班女 以為sheshe荒島求生特登開條trailer睇下
冇個養眼既喂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞