美劇集中討論區(48) JohnWilson | Industry | The Crown S4 | Euphoria

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
你講開又好似係喎
其實我覺得第三季可以比一集介紹Anne,始終佢係第三季出場,但又唔介紹下
你指Philip 個集個登月夢?果集好悶唔係好get到想帶出嘅意思係咪講人到中年有心無力,唔被人重視果種感覺?
又係嘅,王室成員多左,都要搵時間講下,而且事頭婆都冇乜特別嘢好講

反而我覺得thatcher串事頭婆串到好應睇到好爽句句入肉,串到佢冇聲出未見過佢咁不過好快風水輪流轉

係咩?可能我睇左書,好期待lyra同will係果個世界相遇第二集個女教授出場,開始推動個劇情
冇記錯老母係第二本書出場時間比較少主要講lyra will will老豆同女巫嘅事,出場少左唔出奇
唔係王室介入對charles同camilia嘅關係先,所以佢地都叫左分左手,但仲係藕斷絲連咋嘛
Camilia係仆街黎自己結左婚有細路但仲要釣住charles

好可惜童話故事背後太悽慘diana係果個位太委屈求全好想同佢講唔好再浪費時間係呢個男人身上,佢根本唔愛你

冇記錯睇過一段youtube片話William細個知diana成日係廁所喊,佢偷偷地將啲紙巾zip入去廁所,安慰佢媽咪
我見Netflix都有講佢兩個嘅documentary
遲下有時間會講

係Google就咁search Charles Diana marriage都已經搵到好多Charles幾唔想結

對Diana嚟講真係好慘
睇到第三集
返工唔忙但收工好忙 呢兩星期放假又咁啱多野做
減到健康有肌肉嘅身型
樣唔似但同Charles一樣係仆街
等你出爐報告
聽聞Charles好似係佢初戀?如果係仲慘初戀咁就比條仆街搞到自己生不如死
有進展啦
因為OT?我相信the crown比到動力你快啲chur晒手頭上啲野

Btw chur還chur,小心身體呀巴打
佢仆街係咪指佢之前同Lily james有路,比人爆大鑊就拖個老婆出黎係傳媒面前晒恩愛?
全中
到時我會改名
終於睇完今季S4主角真係似diana
佢地依家開心啦 兩個終於有得痴埋一齊
我都覺 當時如果脫離佢地仲開心
事頭婆當年可能係好冷血對佢

好sad當年live睇william結婚諗起diana都有d想喊
原來係咁
我睇左ep3今集有返多少少佢 好似有d洗白feel
因為要食飯煮飯做家務做運動
多謝絲打
btw我都係絲打
肥騰騰 (肌肉型)
btw如果有時間快d睇下i hate suzie
聽日lunch開
唔會改呢啲名
咪就係
charles都有一集啦 仲有philip老母
anne現實試過比人綁架 明明可以拍出黎
就係麻麻果集 我成日仲係鐘意S1S2個philip多d

佢退場果集即刻死狗哂
頒完個章比佢都冇野講
睇左書黎緊d劇情係咪會好睇啲
if only we were watching the same shows
amirite
咁你有無做咩運動
幾句搞掂啦

1.玩咸濕CAM
2.同dash一齊

正確嗎
我之前一次煮一日
跟住食厭左
個人唔夠瞓成日想食熱氣野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞