LIHKG機械鍵盤集中討論區(32) 十月爆買月,年尾你唔係唔衝刺下化?

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
出年q2喎
Ching你會唔會賣得太平呀
皮已正,補返條typing demo比大家
https://youtu.be/DyGd6BTqNbI
係香港先放平,我係reddit放緊600usd+shipping 同緊個英國人傾緊而家lol 如果最後都無事成就香港平放算反正淨係想cover返Kei group buy少少
等唔切喇,呢刻我就要,救火就梗係褲都唔除就地正法穿過
你jj插火山都唔會而家攞到
真心屌佢老母 我夜晚係房打 嘈撚到耳仔痛
建議玩埋linear 先放
話時話Sar, 個plate咁厚..
究竟typing feel同聲會係點, 分分鐘硬到pk但聲音沉啲?見有full board心郁郁買返去office玩boba u4/silent linear都好

@是但求其啦 有無試過zambumon嘅keyboard
無呀,有機會都想試下玩下
4mm仲要gasket mount
希望有prototype build video
睇中DUCKY one2 TKL, 想要地平線色, 搵唔到邊到有
另外, KeyCap主要分邊幾大類? DUCKY one2系列想換KepCap 要咩規格?
TKL香港得skyline
咁邊個海外網可以買返黎入手?
另外呢款有無出側印?
DUCKY one2 TKL, 地平線色
好多野你肯google就有
茶軸同holypanda/glorious panda 都係tactile 黎 唔係clicky

你想要og panda 就自己買glorious panda 再去drop 買halo軸,抽佢stem 換攞panda到,順便買埋彈簧換左佢。
不過個價錢就會同drop holy panda差唔多
Drop唔係用pom housing
垃圾
咁og HP都唔係既 不過drop 柒false advertisement 姐
回最前
我有隻靜音紅
賣點真係靜音
係堅靜果隻
其他方面normal紅手感個人感覺可能好dd
同埋靜音紅既travel distance好似短d(感覺上)
不過要靜既話選擇唔多
點睇Matrix keycap
有冇ching留意candybar2 extra?
咁貴⋯不如買epbt
BlackFriday又有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞