LIHKG機械鍵盤集中討論區(32) 十月爆買月,年尾你唔係唔衝刺下化?

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
係呀 你記得就好啦
試下ikbc w200?
最快下年一月先有
呢個我唔太清楚了,香港應該係漢科代理
想問下keychron k1 有冇全黑? 想買佢 但唔鍾意灰色同橙色key cap
試下用Karabiner 佢可以幫你disable internal keyboard當你插住咗外置keyboard
有冇 ching 知 c3 tangerine 邊度有現貨? 2000fun有冇
而家諗緊 ikbc w210 vs ikbc cd108bt

巴打有無建議
62g有
w210係2.4 後者係藍牙 你要邊隻連接方式先 同埋後者香港好似失咗蹤好耐 香港外就唔知
你哋會唔會入67g?
今轉無 要佢地下批了
知唔知幾時有下批,隻keyboard就到,唔知等唔等好
睇下你會唔會拆開再潤 如果會既咪潤嗰陣換埋thicthock彈弓
會,但係我睇review佢本身彈弓都幾好所以冇諗住換,怕換咗仲衰
thicthock彈弓好唔好

你自己滿意咪唔洗換……不過thickthock彈弓係高質的
最後揀左 w210 office 用
c3 banana split都幾好用,
Stock計係tangies級數手感, d聲仲好少少(實dd)
但唔知點解ilumkb賣極都仲有
唔通真係因為TKC堅持要改名就搞成咁?
AMAZON隻HHKB BT減價,有啲想入手
hybrid type s 平咗2000 yen
BT果隻減得多啲,不過都2016年產品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞