LIHKG機械鍵盤集中討論區(32) 十月爆買月,年尾你唔係唔衝刺下化?

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
感謝, 可唔可以同macOS共用?
咪keycap印字分別 用落無關係 filco本身compatible with mac
地獄道買IROCK?
ikbc cd108 pro 599 cherry靜音紅
我諗緊地獄道賣得應該唔差掛,你可以上去試下,之前有買過IKBC紅軸,而家用左幾年仲健在
岩岩上幾個星期先係佢度買左個FILCO
想多色咪ducky one 2 你想另外買set質素好少少既cap都相當於大半隻kb甚至貴過你隻kb
有冇人賣GMK Dualshot
順便繼續放Rama u80a Moon hotswap pcb + internal dampener,
有興趣留tg
放幾錢
廠+料+qc(+炒價)
好撚慘
Thanks
睇完應該係PCB本身有問題
我係咪可以試下拆曬D parts落來
買塊PCB再砌返上去
順便學下砌keyboard
舊年Black Friday買呢隻
https://amzn.com/B07DFBKYT5
當時用咗一個月就有呢個問題
sent email用英文問點知個CS用殘體覆返我
終於等到vega
hotswap同soldering手感大唔大分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞