Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

咁快有既
[img]https://i.imgtc.com/BDdgi4Y.jpg[/mg]

咁快有既

beta 丁死me
用mon 貼

有care都用
淘錶帶果陣送咪用下

Chok囝如果想降返落去3.2 點降3.2.2
beta 要點下載

Chok囝如果想降返落去3.2 點降3.2.2

錶無得落㗎
S0用反斗奇兵超lag

新錶帶
請問試玩Watch OS4有無必要連iOS都行埋iOS 11 beta?
請問試玩Watch OS4有無必要連iOS都行埋iOS 11 beta?

咁無得玩啦
唉屌 琴日先買左隻series 1 之後up上os3.2 就死左機 用都未撚用過
btw佢話整唔到既比隻replacement我,咁我可唔可以買ac+??
唉屌 琴日先買左隻series 1 之後up上os3.2 就死左機 用都未撚用過
btw佢話整唔到既比隻replacement我,咁我可唔可以買ac+??

Replace 新 可以
Replace 翻新 唔可以
不過你個case 應該係換隻新畀你
想放黑色s1黑鋁42mm
有ac+到2019/2月
用過一次$548換過錶 外觀99%新
有無巴打有興趣?齊配件
錶帶用過⋯

一隻s1 本身都係2300

咁放幾多會合理啲?
有ac+同$548換過新

巴打言之有道

1400啦 你個月前都放呢個價,3個月後點會仲係呢個價

65折喇$1500 有興趣搵我

仲賣留個聯絡方法!
想放黑色s1黑鋁42mm
有ac+到2019/2月
用過一次$548換過錶 外觀99%新
有無巴打有興趣?齊配件
錶帶用過⋯

一隻s1 本身都係2300

咁放幾多會合理啲?

巴打言之有道

仲賣留個聯絡方法!

我早幾日放咗1700

咁放幾多會合理啲?

巴打言之有道

仲賣留個聯絡方法!

我早幾日放咗1700

所以我諗諗下 $1500都係唔放 由佢封塵算
上層樓巴打 我仲賣既 $1600
ok既 請tg: https://t.me/Nofriendo

新錶帶

係咪淘寶68蚊果條?

有冇換新嘅俾你都只係計買起果60日
而唔係收到隻新錶當第一日

有冇換新嘅俾你都只係計買起果60日
而唔係收到隻新錶當第一日

補充
你個case就算未過60日而換咗就未必加得返
因為換錶呢個動作叫做保養期內嘅更換
即係一換咗就就加唔返

新人入坑,有冇咩錶帶同機殼配件link?感謝

新錶帶

係咪淘寶68蚊果條?

手錶唔要case la, 買care+ 仲好

手錶唔要case la, 買care+ 仲好

買咗care+,咁唔要case跟樓上個68蚊淘寶錶帶有冇伏?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞