Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
彩虹錶帶入手🌈

fag

原來紅色adaptor
早幾日打算放隻s1結果未有把打認投
仲有冇巴打有興趣?
金色sport
跟隻s0嘅摺腳火牛同副廠stand
有applecare plus 至18年9月
$2,000
有隻s2 42mm黑色不銹鋼
戴左3次
2月9激活 買左apple care
連埋條nomad皮帶同埋淘寶差電座
4000有無人收留

點解唔要?

本身戴開機械錶
唔慣要差電
運動又無做開
都怪貪得意惹的禍

其實我好有興
但我是窮苦學生 未有錢

方左未?

原來紅色adaptor

條帶比想像中靚同埋襯到太空灰殻
仲有冇巴打有興趣?
金色sport
$2,000

賣2000
仲有冇巴打有興趣?
金色sport
$2,000

賣2000

S1 42mm官價都係$2288
仲有冇巴打有興趣?
金色sport
$2,000

賣2000

預咗講價㗎啦
仲有冇巴打有興趣?
金色sport
$2,000

賣2000

預咗講價㗎啦

手錶二手真係減多D。。。除非你買左APPLE CARE啦
仲有冇巴打有興趣?
金色sport
$2,000

賣2000

預咗講價㗎啦

跟AppleCare+
仲有冇巴打有興趣?
金色sport
$2,000

賣2000

預咗講價㗎啦

跟AppleCare+

OK, 祝你早人賣到
仲有冇巴打有興趣?
金色sport
$2,000

賣2000

預咗講價㗎啦

跟AppleCare+

OK, 祝你早人賣到

千六應該有人要
你開到咁高係壓黎都哂氣
D人壓你兩三舊水都未到心水位
大家通常幾多%電先叉apple watch

原來紅色adaptor

我覺得新呢堆都幾靚
彩虹, NIKE 藍

彩虹襯SPORT 銀O 唔OK呢?

每晚番到屋企
睇下剩餘電量夠唔夠捱到下一晚番屋企
估計唔夠先叉
仲有冇巴打有興趣?
金色sport
$2,000

賣2000

預咗講價㗎啦

跟AppleCare+

OK, 祝你早人賣到

千六應該有人要
你開到咁高係壓黎都哂氣
D人壓你兩三舊水都未到心水位

多謝巴打意見

每晚番到屋企
估計唔夠先叉

基本上返到屋企就叉,幾日唔出街都照叉住
用左年幾暫時電量都無乜分別

每晚番到屋企
估計唔夠先叉

我隻S0都係日日叉
慣咗拎上手就係100%電嘅感覺
不過唔知係咪叉得多,結果早幾個月脹咗去Apple換咗隻

原來紅色adaptor

我覺得新呢堆都幾靚
彩虹, NIKE 藍

彩虹襯SPORT 銀O 唔OK呢?

銀色冇問題
Apple Store都係用銀+彩做demo

新果批錶帶唔知係咪啲色冇咁鮮冇咁實(彩虹除外
襯黑色係易左
我試左Nike兩條藍色都好靚
仲有一條紅紅地色嘅尼龍都ok

每晚番到屋企
估計唔夠先叉

我隻S0都係日日叉
慣咗拎上手就係100%電嘅感覺
不過唔知係咪叉得多,結果早幾個月脹咗去Apple換咗隻

個人唔係太鍾意除隻錶出黎叉
第二朝起身唔記得戴
搞到全日冇錶用嘅感覺
所以我儘量減少除錶嘅次數
沖涼有時都會戴住沖(用運動膠錶帶嘅時候
訓覺都照戴住
戴緊彩虹錶帶番工
睇下啲人有咩反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞