Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有無淘寶皮帶推介
Nike 個run club app 成日彈app
成日跑左4 5km 冇哂啲記錄
巴打有冇其他跑步app好介紹

未試過彈app
可能次次都帶埋電話跑 兩樣一齊無彈

跑左幾十k 山彈,我dllm!!
更新左3.2.2
今朝8點半discharge 隻錶
到而家就嚟3點半都只係扣咗1%

無野了,3點半去到5點由99變返95

Apple 電battery 係

顯示vs 真實

100>100
100>99
100>98
100>97
100>96
99>95

去落啲佢會追平

利申: jailbreak Cydia 電池tweak dev

係,90-100%係假既

因為電池滿左100 都仲有個叫涓流嘅慢叉動作
Apple 想你以為已經滿電

其實有時唔似係彈app
只係彈左出主畫面
因為我見過彈左出去之後
仲有顯示個綠色人仔
唔行仲會識pause

顕示到又點,nrc 唔識繼續返

其實有時唔似係彈app
只係彈左出主畫面
因為我見過彈左出去之後
仲有顯示個綠色人仔
唔行仲會識pause

停低令佢pause
再行令佢resume
有機會去返個workout

其實有時唔似係彈app
只係彈左出主畫面
因為我見過彈左出去之後
仲有顯示個綠色人仔
唔行仲會識pause

停低令佢pause
再行令佢resume

用話另一個app 好過

其實有時唔似係彈app
只係彈左出主畫面
因為我見過彈左出去之後
仲有顯示個綠色人仔
唔行仲會識pause

停低令佢pause
再行令佢resume

用過另一個app 好過

用過
點樣將wtsapp既通知係apple watch到顯示?

my watch>notification> mirror iphone alerts 度click wtsapp就得

my watch>notification> mirror iphone alerts 度click wtsapp就得

都好似唔得

都好似唔得

冇人搵就冇囉
琴日有新聞話會出series 3?

想問下 係日本買apple watch +apple care
番香港有冇得保
想問下 係日本買apple watch +apple care
番香港有冇得保

Ac+全球保

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20170519/mobile/bkn-20170519204053535-0519_00842_001.html

咁唔換鋼住了

啱先買s1

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/finance/20170519/mobile/bkn-20170519204053535-0519_00842_001.html

咁唔換鋼住了

啱先買s1

用左s1 好耐 發覺是防防地水

咁唔換鋼住了

啱先買s1

用左s1 好耐 發覺是防防地水

Series 1係防濺水,個spec有寫
不過唔可以好似series 2咁沖涼游泳都唔怕

咁唔換鋼住了

啱先買s1

出S3 等S2減價
係咪無得淨係買hermes條錶帶

同埋hermes版好似得銀色?
依家邊度買apple watch s2 平
番香港有冇得保

Ac+全球保

肯定有得保?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞