Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
S0用家 粒電漲咗過保養2個月唔洗比錢換隻新

因為s0 design fail 講明免費換
啱啱襯個 care+ 仲差兩日就無 專登走去genius bar度屈舊電倒水同個喇叭拆聲 拎左去新加坡度整 呃佢換過隻比我 唔知得唔得呢

話說上禮拜拎左隻s0去整,到今日終於都拎返 係咪s1黎

Yes

過保

啱啱襯個 care+ 仲差兩日就無 專登走去genius bar度屈舊電倒水同個喇叭拆聲 拎左去新加坡度整 呃佢換過隻比我 唔知得唔得呢

話說上禮拜拎左隻s0去整,到今日終於都拎返 係咪s1黎

Yes

好奇問一句 s0 運動版 換隻s1 運動版 不鏽鋼s0 會換隻咩版比我

上星期5因為甩底問題 過左保養的s0 去完維修
今日收返隻全新外殻的s0
S0搵s1咁爽?!
S0搵s1咁爽?!

S0 design fail 同停產
畀s1 好正常
S0搵s1咁爽?!

畀s1 好正常

有咩方法可以必換
我有APPLE CARE, 如果我跌爛左, 係咪可以換個新S1
S0搵s1咁爽?!

畀s1 好正常

有咩方法可以必換
我有APPLE CARE, 如果我跌爛左, 係咪可以換個新S1

爛左咪得
但濫用到乜優惠香港都冇姐
S0搵s1咁爽?!

畀s1 好正常

有咩方法可以必換

巴打提提你我嗰隻鋼版換返s0咋
S0搵s1咁爽?!

畀s1 好正常

有咩方法可以必換

爛左咪得

我有care 好似無咁覺
但要confirm佢真係無哂s0先
S0搵s1咁爽?!

畀s1 好正常

有咩方法可以必換

爛左咪得

我有care 好似無咁覺
但要confirm佢真係無哂s0先

當年都出現過冇5換5s 喇apple
S0搵s1咁爽?!

畀s1 好正常

有咩方法可以必換

我鋼版都係s0換s0
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/09/170626_4a12368f33031254ddc00e4866dc78ab.jpg[/im]
9宇個到花左

痴mon貼la
幾千蚊咁肉痛

我個鋁灰有一角花哂
當冇事照戴

利申有AC+

其實我都唔多理佢,繼續裸機

利申買左豐澤安心保 3年
S0搵s1咁爽?!

畀s1 好正常

有咩方法可以必換

我鋼版都係s0換s0

你幾時換架
S0搵s1咁爽?!

畀s1 好正常

有咩方法可以必換

我鋼版都係s0換s0

你幾時換架

上星期5 甩底殻拎左去genius ,琴日收錶,2015年5月買 無加ac+
幫frd問
S2 42mm sport白色帶 開左盒冇用 齊料 保到出年5月

佢想放$2300 有冇人要?

利申用緊s1幫唔到佢

S0搵s1咁爽?!

畀s1 好正常

有咩方法可以必換

我鋼版都係s0換s0

你幾時換架

上星期5 甩底殻拎左去genius ,琴日收錶,2015年5月買 無加ac+

矛喇

畀s1 好正常

有咩方法可以必換

我鋼版都係s0換s0

你幾時換架

矛喇

S0應該大把貨
S0鋁同s1應該係差唔多嘅嘢
所以壞左會俾s1
但s0鋼去s2鋼就係大昇級
所以壞左都係俾s0鋼
想問38mm series2 sport版
2050會唔會太貴
有保保到下年5月
S0鋁同s1應該係差唔多嘅嘢
所以壞左會俾s1
但s0鋼去s2鋼就係大昇級
所以壞左都係俾s0鋼

鋼多貨淨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞