Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有無米蘭帶推介,女朋友想換條米蘭帶
我自己就想換Nato 帶
成日飛來飛去想買隻Apple watch 易睇時間 唔洗轉來轉去個time zone

爬完文 現時target S1 因爲唔做運動
但問題係唔包火牛唔緊要
想知Apple watch既火牛 同iPhone 或者 iPod 係咪唔同?

S1 walkin都應該大把貨掛
成日飛來飛去想買隻Apple watch 易睇時間 唔洗轉來轉去個time zone

但問題係唔包火牛唔緊要
想知Apple watch既火牛 同iPhone 或者 iPod 係咪唔同?

Aw火牛 特別在可以摺埋
不過正常差電同用iphone火牛無分別

但問題係唔包火牛唔緊要

可以摺埋真係好正

淘左條$69

淘左條$69

求link

但問題係唔包火牛唔緊要

可以摺埋真係好正

你咁講我又唔知買唔買S2好
我又唔會S1 加 火牛 咁買
一係就加多少少S2送埋火牛

淘左條$69

求link

我買左42 黑
$59人仔

幾好不過有時夾到我d手毛

https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=a1z5f.7632060.0.0&id=546418184407

但問題係唔包火牛唔緊要

可以摺埋真係好正

你咁講我又唔知買唔買S2好
我又唔會S1 加 火牛 咁買
一係就加多少少S2送埋火牛

除非好想要摺得到的火牛 我又覺得無咩分別 拎出去都拎ipad火牛差(順便差埋手機)

唔係又無咩所謂
想問健身紀錄點connect 落iphone到

淘左條$69

求link

我買左42 黑
$59人仔

https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?spm=a1z5f.7632060.0.0&id=546418184407

買咗條,佢長過原裝,搞到要扣到最盡
跟住之後冇用過

淘左條$69

求link

我買左42 黑
$59人仔

買咗條,佢長過原裝,搞到要扣到最盡
跟住之後冇用過

我最盡前少少 用左幾日都ok既
請問喺邊可以睇到apple watch 係os幾?
同埋line有messages 佢唔識震,電話notification有較震
同埋line有messages 佢唔識震,電話notification有較震

第一個問題自膠 請無視

第一個問題自膠 請無視

要係 setting 係個app到開埋聲音先得

第一個問題自膠 請無視

要係 setting 係個app到開埋聲音先得

發現佢時得時唔得
啱啱襯個 care+ 仲差兩日就無 專登走去genius bar度屈舊電倒水同個喇叭拆聲 拎左去新加坡度整 呃佢換過隻比我 唔知得唔得呢

用兩年就搞成咁

用兩年就搞成咁

哇搞乜

用兩年就搞成咁

哇搞乜

2015 年5月買 差完電 拎出來就見到 塊野吸住 條差電線

D膠水 可能唔掂
之前都見過上網d人用左幾個月 一年都會有咁的情況,
痴線。

用兩年就搞成咁

哇搞乜

2015 年5月買 差完電 拎出來就見到 塊野吸住 條差電線

D膠水 可能唔掂
痴線。

Oh shit 過咗保?

用兩年就搞成咁

哇搞乜

D膠水 可能唔掂
痴線。

我無買applecare+ ,就算有買都過左了。
聽日照拎去genius bar 睇下 係咪真係要比千9蚊維修再算。
如果要比錢維修 真係等3代出時再買算數。

用兩年就搞成咁

哇搞乜

D膠水 可能唔掂
痴線。

聽日照拎去genius bar 睇下 係咪真係要比千9蚊維修再算。

等你返嚟包膠

用兩年就搞成咁

哇搞乜

D膠水 可能唔掂
痴線。

等你返嚟包膠

甩底 唔洗比錢整
但要運走7-14日 寄去singapore
有個quality program 係購買日 3年計
維修完拎返仲有90日保
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞