Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有隻s2 42mm黑色不銹鋼
戴左3次
2月9激活 買左apple care
連埋條nomad皮帶同埋淘寶差電座
4000有無人收留

4K抵喎
可惜我想要銀色

如果改變主意有興趣
歡迎搵我攞相睇下
tg:NovemberRain1

nomad堅野?

單就無keep
訂購電郵仲係度
可以比埋你睇
但唔想散賣
其實aw係點kill apps
有d app只係有"keep in dock"選擇

唔就得faq 加返
Google force kill watch apps

唔就得faq 加返

搵到了
thx

唔就得faq 加返

嘢已學
戴左3次
4000有無人收留

4K抵喎
可惜我想要銀色

如果改變主意有興趣
歡迎搵我攞相睇下
tg:NovemberRain1

nomad堅野?

單就無keep
訂購電郵仲係度
可以比埋你睇
但唔想散賣

有相睇?
隻apple watch check心跳個頻率都幾密下
幾分鐘就check
巴打們都有開心跳功能?
戴左3次
4000有無人收留

放左上dc賣左喇
有幾位巴打tg我問我攞相
但唔知點解我tg有訊息都無彈通知
當發現既時候又已經約左dc既買家
係度同果幾位巴打講聲唔好意思先
幾分鐘就check
巴打們都有開心跳功能?

佢15分鐘檢查一次
幾分鐘就check
巴打們都有開心跳功能?

佢10分鐘檢查一次
幾分鐘就check
巴打們都有開心跳功能?

佢10分鐘檢查一次

但都頂到兩日
我都是比較鐘意啡色皮帶!
淘的!幾好戴!

皮帶普通錶用唔用到
幾分鐘就check
巴打們都有開心跳功能?

巴打係咪冇咗件事

第一代用左1年11個月
上兩個星期拎去Genius bar,五日後寄新既(翻新)黎office

第一代用左1年11個月
上兩個星期拎去Genius bar,五日後寄新既(翻新)黎office

真係壞咗定就咁攞去話要換?有冇攻略

第一代用左1年11個月

真壞,個表面甩左一半出黎
我無游水但沖涼落雨都無除表,你可以試試

第一代用左1年11個月

漲電池?

第一代用左1年11個月

漲電池?

我無太留意,應該唔係
純粹似係膠水唔好
宜家仲有無人收apple watch

我想收s2 42mm鋼
幾分鐘就check
巴打們都有開心跳功能?

巴打係咪冇咗件事

阿迪捏既打你好
我無唔記得架 係我返機場夜更 無時間換
我都唔敢講啲乜喇
你仲有興趣我$1200放俾你喇
留個email俾我 我俾wtsapp你
我會show個保養你睇 同2次人為都未換過
你有時間去生果舖用人為換新
現在隻錶質素要再俾相你睇
幾分鐘就check
巴打們都有開心跳功能?

巴打係咪冇咗件事

阿迪巴打你好
有隻全新未開封 42mm S2 不鏽鋼 太空黑 運動帶. $4000,
保養到 2018 年5月.

有冇人有興趣 ?

tg : @hkguy74
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞