Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我隻S0後面有d字甩色但apple logo冇事,唔知有冇得換呢
有ac+
我隻S0後面有d字甩色但apple logo冇事,唔知有冇得換呢
有ac+

求同,

換s1 可以去邊間
有ac+

求同,

換s1 可以去邊間

比著我我會臨完 care之前就去話舊電倒水或者喇叭聲拆 因為我都係咁

邊間換🙇🏻🙇🏻

邊間換🙇🏻🙇🏻

Walk in or book?
 CARE+ 係咪包三年? 唔記得左

Edition同Hermes版就計埋原本1年=3年
其他版本加埋都係2年

Edition同Hermes版就計埋原本1年=3年
其他版本加埋都係2年

即係SPORT 就完LA
原來apple watch 已經過左care+ 保 係咪代表玩撚猿
原來apple watch 已經過左care+ 保 係咪代表玩撚猿

S0 用到漲電有得換

不停叉返一星期
等舊電漲

不停叉返一星期
等舊電漲
狂叉住會漲?

不停叉返一星期
等舊電漲
狂叉住會漲?

點會 我成日叉足一個星期都唔會有事
放2條錶帶

購自aos

放2條錶帶

購自aos

New?
放2條錶帶

購自aos

New?

全新 盒都未開
幫frd問
S2 42mm sport白色帶 開左盒冇用 齊料 保到出年5月

佢想放$2300 有冇人要?

利申用緊s1幫唔到佢

$2200

會唔會考慮2k?

問下佢先

如果佢ok就tg我
https://t.me/Gag075

佢未答我
幫frd問
S2 42mm sport白色帶 開左盒冇用 齊料 保到出年5月

佢想放$2300 有冇人要?

利申用緊s1幫唔到佢

$2200

會唔會考慮2k?

問下佢先

如果佢ok就tg我
https://t.me/Gag075

佢未答我

唔緊要
唔該巴打
Instagram notification 係咪又無左preview
有無人放錶帶
唔想膠個隻
kkbox更新咗聲稱可以離線將啲歌send去watch到但我試極都唔得
kkbox更新咗聲稱可以離線將啲歌send去watch到但我試極都唔得

冇用過答你唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞