Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
想問下用鋁同不鏽鋼既比例係幾多
係咪真係不鏽鋼多好多人用

鋁+1

覺得呢啲消費性產品唔值得買咁貴

鋁+1

尋日去試
個精靈又說到鋼好似好好咁
但我又覺得鋁靚仔d

鋁+1

尋日去試
個精靈又說到鋼好似好好咁
但我又覺得鋁靚仔d

見到個價錢 就直接簡左鋁
kkbox更新咗聲稱可以離線將啲歌send去watch到但我試極都唔得

https://www.ptt.cc/bbs/iPhone/M.1497445601.A.516.html
台灣心得文,但爬到最尾表示限五首我屌左出嚟
本身打算狗衝開返白金
kkbox更新咗聲稱可以離線將啲歌send去watch到但我試極都唔得

https://www.ptt.cc/bbs/iPhone/M.1497445601.A.516.html
本身打算狗衝開返白金

Loop死5首

本身打算狗衝開返白金

Loop死5首

5首
用日版真係正
搭車超方便
便利店,松屋等又用得
最正係輕鬆㩒2下就充到值

幾時八達通都可以

本身打算狗衝開返白金

應該搵五首試住水溫?
有冇巴打放Apple watch series 2 想平平地收一隻自用
有冇巴打放Apple watch series 2 想平平地收一隻自用

得series 1
有無巴絲知,隻watch響外國Apple Store 買,返到黎touchwood有事,香港Apple整唔整
有無巴絲知,隻watch響外國Apple Store 買,返到黎touchwood有事,香港Apple整唔整

買左care好似得
買左隻s2 鋁 42mm
巴打們係咪普遍建議買ac+, 之後貼mon 貼就ok?
用case 好似好 ....

買ac
Mon貼 case睇個人啦
之前兩樣都有用
而家個殼都有花就直頭唔用case淨用mon貼

買左care好似得

咁響日本買隻都好
但個care 要響日本買埋,定返黎香港買都得?
而家先買隻全新既
會唔會太遲
而家先買隻全新既
會唔會太遲

永遠唔會遲
而家先買隻全新既
會唔會太遲

我都心大心細想買,我想問可以直接walk in買?
而家先買隻全新既
會唔會太遲

我都心大心細想買,我想問可以直接walk in買?

Can
而家先買隻全新既
會唔會太遲

我都係岩岩買左隻全新

買ac
之前兩樣都有用

咁巴打個mon 有無花?

買ac
之前兩樣都有用

咁巴打個mon 有無花?

兩年內應該可以花/爛到換
利申極粗用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞