Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
戴緊彩虹錶帶番工
睇下啲人有咩反應

好多男人問你電話
戴緊彩虹錶帶番工
睇下啲人有咩反應

好多男人問你電話

可能會有好多男同.............事問我咩事
大家通常幾多%電先叉apple watch

每晚番到屋企
睇下剩餘電量夠唔夠捱到下一晚番屋企
估計唔夠先叉

基本上返到屋企就叉,幾日唔出街都照叉住
用左年幾暫時電量都無乜分別

我隻S0都係日日叉
慣咗拎上手就係100%電嘅感覺
不過唔知係咪叉得多,結果早幾個月脹咗去Apple換咗隻

我都係日日叉,電就無事,不過個底甩左

每晚番到屋企
估計唔夠先叉

我隻S0都係日日叉

個人唔係太鍾意除隻錶出黎叉
第二朝起身唔記得戴
搞到全日冇錶用嘅感覺
所以我儘量減少除錶嘅次數
沖涼有時都會戴住沖(用運動膠錶帶嘅時候
訓覺都照戴住

用緊s2? 我每朝都一定要叉到100%
所以係屋企一定唔戴

每晚番到屋企
估計唔夠先叉

我隻S0都係日日叉

第二朝起身唔記得戴
搞到全日冇錶用嘅感覺
訓覺都照戴住

所以係屋企一定唔戴

Yes S2
我盡可能都唔除錶
有時電唔太夠直頭叉幾分鐘叉到夠用一日就算
100%都未必到

每晚番到屋企
估計唔夠先叉

我隻S0都係日日叉

第二朝起身唔記得戴
搞到全日冇錶用嘅感覺
訓覺都照戴住

所以係屋企一定唔戴

我都好追求第二日一定要100%
個人心都定啲

每晚番到屋企
估計唔夠先叉

我隻S0都係日日叉

第二朝起身唔記得戴
搞到全日冇錶用嘅感覺
訓覺都照戴住

所以係屋企一定唔戴

個人心都定啲

强迫症同伴

每晚番到屋企
估計唔夠先叉

我隻S0都係日日叉

第二朝起身唔記得戴
搞到全日冇錶用嘅感覺
訓覺都照戴住

所以係屋企一定唔戴

個人心都定啲

我s0 無計啦,如果 玩多一陣 電跌得好快

每晚番到屋企
估計唔夠先叉

我隻S0都係日日叉

第二朝起身唔記得戴
搞到全日冇錶用嘅感覺
訓覺都照戴住

所以係屋企一定唔戴

個人心都定啲

强迫症同伴

我連iphone都係,晚上100% 後 早上99% 要叉到100%
iPad 60%以下就叉
有無人已經升左OS 4?
S0 頂唔頂到
S0 頂唔頂到

S2 升左,無咩分別
不鏽鋼好似抵玩好多

我朋友話帶黑鋼做紮鐵,用左成年都無明顯花痕,成日撞到貼都冇明顯凹痕
S0 頂唔頂到

S2 升左,無咩分別

2 個WHATSAPP MSG 係咪終於可以即刻睇到?

另外個SIRI FACE 係咪可以唔洗向下拉全部通知都睇到, 好似IPHONE咁?
不鏽鋼好似抵玩好多

我朋友話帶黑鋼做紮鐵,用左成年都無明顯花痕,成日撞到貼都冇明顯凹痕

黑鋼層DLC 本身係唔差, 但係外國都有人甩到一點點睇手神.

銀鋼好易花, 但係有得救. 搵抺銀布(好似係?)抺下就得.
不鏽鋼好似抵玩好多

黑鋼層DLC 本身係唔差, 但係外國都有人甩到一點點睇手神.

銀鋼好易花, 但係有得救. 搵抺銀布(好似係?)抺下就得.

細痕用Cape Cod捽一陣就OK
記得唔好捽到個Mon
S0 頂唔頂到

我S0升左,頭一日冇事,之後成日無啦啦reboot
刪左個siri錶面就無事,唔知關唔關事,
整體黎講會慢左少少
S0用家 粒電開始死
20% 一分鐘之後 4%
S0用家 粒電開始死
20% 一分鐘之後 4%

不停叉返357日,等佢漲咗就去換

買左?
定係齋試?
S0 頂唔頂到

S2 升左,無咩分別

2 個WHATSAPP MSG 係咪終於可以即刻睇到?

另外個SIRI FACE 係咪可以唔洗向下拉全部通知都睇到, 好似IPHONE咁?

求同

9宇個到花左
多唔多巴絲用Hermes版?

買左?
定係齋試?

買左

買左?
定係齋試?

買左

我第一次用尼龍錶帶
驚好難清潔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞