Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
用緊42 SS
有買AC+

貼都唔洗

另外有隻全新38白鋁放 有無人有興趣
屌你老母開telegram load 少少野部S2 就會hang 到force shut down
已經幾次係咁
屌你老母開telegram load 少少野部S2 就會hang 到force shut down
已經幾次係咁

開apps
用緊42 SS
有買AC+

貼都唔洗

幾錢?
幫frd問
S2 42mm sport白色帶 開左盒冇用 齊料 保到出年5月

佢想放$2300 有冇人要?

利申用緊s1幫唔到佢

$2200

都係推返2200
條Pride Edition終於到貨

今晚先搞
買左隻s2 鋁 42mm
巴打們係咪普遍建議買ac+, 之後貼mon 貼就ok?
用case 好似好 ....

買ac
Mon貼 case睇個人啦
之前兩樣都有用
而家個殼都有花就直頭唔用case淨用mon貼

咁巴打個mon 有無花?

唔覺有,可能少花到睇唔到
有無巴絲知,隻watch響外國Apple Store 買,返到黎touchwood有事,香港Apple整唔整

買左care好似得

咁響日本買隻都好
但個care 要響日本買埋,定返黎香港買都得?

返香港上網買都得,日本買當慳左個ac+
記得入埋suica

即係日本Apple Watch 個care係+,香港買嘅care係普通版?
訓教其實係咪要熄左隻錶
有無人升左os4?

如果有10個未讀whatsapp, 係咪一轉個crown就可以睇哂?
用緊42 SS
有買AC+

貼都唔洗

幾錢?

點解好似叉得叉得好慢咁
尋晚9X電放一晚得返1X
叉左成朝都未爆

咩料子,係咪跑步可以唔洗帶手機聽歌
想放黑色s1黑鋁
有ac+到2019/2月
用過一次$548換過錶 外觀99%新
有無巴打有興趣?齊配件
錶帶用過⋯

咩料子,係咪跑步可以唔洗帶手機聽歌

應該係
想放黑色s1黑鋁
有無巴打有興趣?齊配件
錶帶用過⋯

出個價
想放黑色s1黑鋁
有無巴打有興趣?齊配件
錶帶用過⋯

出個價

買左Apple care會保啲咩?如果花左可唔可以換架
幫frd問
S2 42mm sport白色帶 開左盒冇用 齊料 保到出年5月

佢想放$2200 有冇人要?

利申用緊s1幫唔到佢

想收隻apple watch 自用
s2最好
想要黑色
其他都冇所謂
tg:ps4lihk
最好帶埋價錢
想收隻apple watch 自用
s2最好
想要黑色
其他都冇所謂
tg:ps4lihk
最好帶埋價錢

42mm
我諗住網上買apple care
但我想問我隻watch 點先開到個遠端診斷

佢得d字 冇得按診斷個制...
我諗住網上買apple care
但我想問我隻watch 點先開到個遠端診斷

佢得d字 冇得按診斷個制...

有冇諗過個網有寫點搞 而唔係睇隻錶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞