Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

上網睇開箱有啲s1 mic位有2點
錶背有啲mark左s1 有啲又無
好亂 我都唔知手頭上係s0定s1

張圖寫住series1
再唔係上蘋果網 check 下序號

我check左了 伏左

本身想買series2?

張圖寫住series1

我check左了 伏左

咩事

張圖寫住series1

我check左了 伏左

Series 1, RIP to me

張圖寫住series1

我check左了 伏左

咩事

想買s1 變左s0
屌放得出s0 我去apple買全新再po上黎出火

學生咋屌你老母個天咁對我

張圖寫住series1

我check左了 伏左

咩事

想買s1 變左s0

邊到買?

張圖寫住series1

我check左了 伏左

咩事

想買s1 變左s0

邊到買?

都係個啲平台啦

張圖寫住series1

我check左了 伏左

咩事

想買s1 變左s0

邊到買?

都係個啲平台啦

點解係買完先問
唔係買之前問

張圖寫住series1

我check左了 伏左

其實您本身係想買series1?
尼隻寫住series1 ge 比人改左做s0?

張圖寫住series1

我check左了 伏左

咩事

想買s1 變左s0

邊到買?

都係個啲平台啦

點解係買完先問
唔係買之前問

唔係我問題 係個男人唔識分

張圖寫住series1

我check左了 伏左

其實您本身係想買series1?
尼隻寫住series1 ge 比人改左做s0?

個標題寫s1 佢以為s1姐係第一代
RIP
即係本來買S1, 但依加係S0??
唔係好明
其實睇下個SN 係咁圍住個錶底測心跳個黑色圓形黎寫就知。係就係S0. 無就係S1/2
up乜鳩
唔係好明

我都唔明 究竟想買邊隻,之後買左返尼又係邊隻
唔係好明

尼你老母死撚開啦
( Show Blocked User - 基拉 )
唔係好明

賣家自己都理解錯咗
以為s1 = 初代
咁就網上放隻初代寫住"s1"
巴打以為s1就接咗貨G9G
有錯細力屌
唔係好明

賣家自己都理解錯咗
以為s1 = 初代
咁就網上放隻初代寫住"s1"
巴打以為s1就接咗貨G9G
有錯細力屌

好難明咩 ching sick ball
賣家以為s1就係第一代 唔知原來s0先係第一代
結果個post就話放s1 明明手頭上係s0
見佢換左錶 咁我就狗沖
交收完搭車J隻錶 睇錶背無左s1啲刻字 就起勢去爬文(已經做左功課 都奶閪 )
結果我好sad咁伏左 好唔開心
唔係好明

想要s1/s2 點知伏左買左全新錶玉既s0
跑開步想買AW (s1)

第一頁話做運動唔夠用
http://runningwithmiles.boardingarea.com/is-the-apple-watch-series-1-a-good-running-watch/
但呢條link就講跑步好夠

想問下大家意見

講真 S2真係多個深潛 你唔游水跑下步S1啦

Gps
帶電話跑咪s1

咁對我黎講S1夠啦
thx咁多位巴打

巴打我有隻金色42MM S1想放,有AC+
有冇興趣?

How much

第一頁話做運動唔夠用
http://runningwithmiles.boardingarea.com/is-the-apple-watch-series-1-a-good-running-watch/

想問下大家意見

Gps
帶電話跑咪s1

咁對我黎講S1夠啦
thx咁多位巴打

有冇興趣?

How much

$2000
送個s0嘅可摺火牛
唔係好明

想要s1/s2 點知伏左買左全新錶玉既s0

原來係咁

第一頁話做運動唔夠用

想問下大家意見

Gps
帶電話跑咪s1

咁對我黎講S1夠啦
thx咁多位巴打

有冇興趣?

How much

$2000
送個s0嘅可摺火牛

小弟有興趣留個名先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞