Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
淘佬有冇表帶好介紹?
電話仲用緊ios9 用唔用到
想放黑色s1黑鋁42mm
有ac+到2019/2月
用過一次$548換過錶 外觀99%新
有無巴打有興趣?齊配件
錶帶用過⋯

一隻s1 本身都係2300

咁放幾多會合理啲?
有ac+同$548換過新

巴打言之有道

1400啦 你個月前都放呢個價,3個月後點會仲係呢個價

65折喇$1500 有興趣搵我
連登放二手野慘過肥花班乞衣
想放黑色s1黑鋁42mm
有ac+到2019/2月
用過一次$548換過錶 外觀99%新
有無巴打有興趣?齊配件
錶帶用過⋯

一隻s1 本身都係2300

咁放幾多會合理啲?
有ac+同$548換過新

巴打言之有道

1400啦 你個月前都放呢個價,3個月後點會仲係呢個價

65折喇$1500 有興趣搵我

算喇我由佢封塵 打攪哂各位巴打
淘佬有冇表帶好介紹?

有冇巴打見到出面有幾百蚊既皮帶買 淘寶果啲好薄 但apple store又有啲貴
電話仲用緊ios9 用唔用到

用唔到
有冇巴打見到出面有幾百蚊既皮帶買 淘寶果啲好薄 但apple store又有啲貴

淘寶會唔會斷錶帶,慳得少少跌爆mon就無謂。
見過鋼帶有斷

見過鋼帶有斷

皮帶 膠帶咪安全d
有冇人近排拎過隻初代sports 去換?
如果想買隻黎跑步
係咪得S2有GPS可以唔洗帶電話?

Yes
有無差電座有齊錶同電話
有無差電座有齊錶同電話

Belkin Valet 充電底座
有無差電座有齊錶同電話

Belkin Valet 充電底座

Apple store有賣嗰隻幾靚仔
不過成9百幾
有無手足放原廠錶帶 唔要膠

42mm 啡皮岩唔岩?用左一次就收埋左

How much plz?

我仲有條midnight blue 皮帶,有無人岩

38 or 42 ? 全新?

見過鋼帶有斷

無斷但甩過一次,結果成隻飛咗出去,好彩只係花咗少少

42, 用過幾次就收埋左

呢條tb nylon woven 幾高質

有冇圖睇下

我38 唔岩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞