Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
如果係外國買左隻s1
可唔可以翻香港買ac+??
如果係外國買左隻s1

60日內好似係
其實宜家先去買 S2 SS 是否不智?

米蘭同尼龍錶帶有冇正嘢淘寶link
而家去士多買apple watch係咩version watchOS?
10.2會唔會用唔到?
如果係外國買左隻s1

60日內好似係

仼何地方都保養到?

AppleCare worldwide

永遠不會太遲
哇 唔知咩事 我9號送隻爆電第1代比新加坡 點知今日一睇同我講已取消維修
哇 唔知咩事 我9號送隻爆電第1代比新加坡 點知今日一睇同我講已取消維修

換隻新畀你唔洗整

換隻新畀你唔洗整

打比Apple 之後同我講新加坡 沒我隻Apple Watch 所以取消維修

換隻新畀你唔洗整

打比Apple 之後同我講新加坡 沒我隻Apple Watch 所以取消維修

藍精靈同我講有進一步消息會email我

永遠不會太遲

SS 黎講 銀定黑靚

永遠不會太遲

SS 黎講 銀定黑靚

黑配鋼帶好似靚好多
用緊銀配鋼帶
有無手足放原廠錶帶 唔要膠
有無巴打買左彩虹錶帶
求救
爆左moon,有冇巴絲知邊度整會平d?
求救
爆左moon,有冇巴絲知邊度整會平d?

而家去士多買apple watch係咩version watchOS?
10.2會唔會用唔到?

42mm 啡皮岩唔岩?用左一次就收埋左

How much
如果係外國買左隻s1

Apple care +
好似要係買錶當地買埋
之前聽過有巴打買日版但Apple store唔比佢係香港補買Apple care

How much plz?

How much plz?

搶我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞