Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

淨睇相都唔知點解會覺得伏

個配色怪怪地。。。

Hi兩hi甩到一撻撻

價錢差唔遠都係買返正版野算
始終一日要帶十幾個鐘

同意 戴原廠鋼帶好過

唔好買啦不如

原廠Sport好舒服

我依家鐘意尼龍多啲
Sport個樣有時heavy得滯
幫frd問
S2 42mm sport白色帶 開左盒冇用 齊料 保到出年5月

佢想放$2300 有冇人要?

利申用緊s1幫唔到佢

$2200
膠帶唔係好掂 用左4個月 條膠已經甩膠膜
膠帶唔係好掂 用左4個月 條膠已經甩膠膜

用兩、三個月 質地已經唔滑 唔好用

淨睇相都唔知點解會覺得伏

個配色怪怪地。。。

Hi兩hi甩到一撻撻

價錢差唔遠都係買返正版野算
始終一日要帶十幾個鐘

同意 戴原廠鋼帶好過

唔好買啦不如

原廠Sport好舒服

運動先戴sport,平日都係戴鋼帶
Spotify會唔會係apple watch 出app呢
無用開apple music
幫frd問
S2 42mm sport白色帶 開左盒冇用 齊料 保到出年5月

利申用緊s1幫唔到佢

$2200

會唔會考慮2k?

買左?
定係齋試?

買左

我第一次用尼龍錶帶
驚好難清潔

我帶DW隻尼龍錶帶,條錶帶帶咗兩年幾黑晒,用洗手液洗佢即刻白返晒,同新嘅差唔多,唔知apple watch個隻得唔得。
有冇人更新左 啲電倒水咁倒?
https://gd1.alicdn.com/imgextra/i1/2133718883/TB2XvAsnxtmpuFjSZFqXXbHFpXa_!!2133718883.jpg
點睇

淘寶既都唔錯

有冇link呀?

【我剁手都要买的宝贝(伯朗Apple Watch2表带苹果手表iwatch手表带不锈钢三珠42mm38运动),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.8VKd2s?cv=HeKoZDsaXef&sm=b6f278 ,或复制这条信息¥HeKoZDsaXef¥后打开👉手机淘宝👈

79人仔
大家有無用開mon貼 如果有係用邊隻

Push
好想買 但又驚過多幾個月出s3

等埋🤘

等埋🤘

三月先買S2,到時先算

等埋🤘

三月先買S2,到時先算

冇咁快
幫frd問

利申用緊s1幫唔到佢

$2200

會唔會考慮2k?

問下佢先

咁都得
咁我換個時整甩佢咪唔錢比錢換囉

邊間換🙇🏻🙇🏻
幫frd問

利申用緊s1幫唔到佢

$2200

會唔會考慮2k?

問下佢先

如果佢ok就tg我
https://t.me/Gag075

咁都得

係咪依加見個 logo甩左就會換隻s1比你 ?因為我都係咁 s0換s1

咁都得

係咪依加見個 logo甩左就會換隻s1比你 ?因為我都係咁 s0換s1

我sport 版個底真係有d 甩色, 但apple無甩
有無得換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞