Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
其實買唔買得過
諗緊買s1
但其實實際又唔係真係有太大作用
唔係好明

賣家自己都理解錯咗
以為s1 = 初代
咁就網上放隻初代寫住"s1"
巴打以為s1就接咗貨G9G
有錯細力屌

好難明咩 ching sick ball
賣家以為s1就係第一代 唔知原來s0先係第一代
結果個post就話放s1 明明手頭上係s0
見佢換左錶 咁我就狗沖
交收完搭車J隻錶 睇錶背無左s1啲刻字 就起勢去爬文(已經做左功課 都奶閪 )
結果我好sad咁伏左 好唔開心

通知個賣家回水囉 睇佢好唔好人畀返錢你
不過做人on9 冇藥醫
其實買唔買得過
諗緊買s1

冇錶咪當普通錶帶下
平時做運動咪開下workout
做到兩日一充/訓前放落差電上面又得
其實買唔買得過
諗緊買s1

視乎你返咩工、日常生活習慣囉
但樓上2000有點貴 三個月前2手 S1 連AC+都係1600-1800
跑開步想買AW (s1)

第一頁話做運動唔夠用
http://runningwithmiles.boardingarea.com/is-the-apple-watch-series-1-a-good-running-watch/
但呢條link就講跑步好夠

想問下大家意見

講真 S2真係多個深潛 你唔游水跑下步S1啦

Gps
帶電話跑咪s1

咁對我黎講S1夠啦
thx咁多位巴打

巴打我有隻金色42MM S1想放,有AC+
有冇興趣?

How much

$2000
送個s0嘅可摺火牛

小弟有興趣留個名先

多謝巴打先,返去補相
其實買唔買得過
諗緊買s1

但樓上2000有點貴 三個月前2手 S1 連AC+都係1600-1800

銀行所以都唔會
咁平咩
但老老實實果d買唔買得過嫁

銀行所以都唔會點咁易整爛
咁平咩
買左對airpods 先發現我隻apple watch連唔到藍芽耳機 今晚拎比天才搞

有得電話連airpods aw又連番airpods嫁咩
買左對airpods 先發現我隻apple watch連唔到藍芽耳機 今晚拎比天才搞

有得電話連airpods aw又連番airpods嫁咩

有, iphone mac applewatch我三樣互連
想問買左ac 花左係咪可以比5百幾換新 但銀換黑得唔得? 有冇人試過 我果隻就1年係時候換下
想問買左ac 花左係咪可以比5百幾換新 但銀換黑得唔得? 有冇人試過 我果隻就1年係時候換下

唔得
其實買唔買得過
諗緊買s1

銀行所以都唔會
咁平咩

其實我都係跟DCFXXXX 二手區啲價嚟開
再送多個火牛咁
貴唔貴見人見智啦
留個Tg先
https://t.me/lihkgshakai
其實買唔買得過
諗緊買s1

銀行所以都唔會
咁平咩

其實我都係跟DCFXXXX 二手區啲價嚟開
再送多個火牛咁
貴唔貴見人見智啦
留個Tg先
https://t.me/lihkgshakai

Tged

唔得

話舊電好唔掂得唔得?
定真係要掉爆個mon先得

唔得

話舊電好唔掂得唔得?

係唔可以換色

唔得

話舊電好唔掂得唔得?

係唔可以換色

Ac兩年wo
俾男朋友搞到咁

有買ac+
想換過隻翻新, 最低限度要有咩理由?
有買ac+
想換過隻翻新, 最低限度要有咩理由?

爛左
同埋要畀錢嫁wo
唔好當唔洗錢換

要寄返去整 兩星期後寄返比我

我仲等緊兩星期寄返尼

唔得

話舊電好唔掂得唔得?

係唔可以換色

我唔係問換色 係就咁換翻新咁既理由得唔得

唔得

話舊電好唔掂得唔得?

係唔可以換色

我唔係問換色 係就咁換翻新咁既理由得唔得

電唔得唔洗換翻新
爆moon 就畀錢換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞