Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
[quote]我都是比較鐘意啡色皮帶!
淘的!幾好戴!

[img]Link

http://c.b0yp.com/h.TmHeln?cv=KpCwZG9LJEi&sm=b4f258

真係冇apps 用到
有隻s2 42mm黑色不銹鋼
戴左3次
2月9激活 買左apple care
連埋條nomad皮帶同埋淘寶差電座
4000有無人收留
真係冇apps 用到

跑步果幾個
Workflow 本身用黎check 巴士線但九巴搞到d api 錯哂
戴左3次
4000有無人收留

點解唔要?
戴左3次
4000有無人收留

點解唔要?

本身戴開機械錶
唔慣要差電
運動又無做開
都怪貪得意惹的禍
戴左3次
4000有無人收留

點解唔要?

本身戴開機械錶
唔慣要差電
運動又無做開
都怪貪得意惹的禍

其實我好有興
但我是窮苦學生 未有錢
戴左3次
4000有無人收留

點解唔要?

本身戴開機械錶
唔慣要差電
運動又無做開
都怪貪得意惹的禍

其實我好有興
但我是窮苦學生 未有錢

咁就咪撚諗啦 特登搵舊錢去買=on9
我當左佢係生活一部分先覺得冇乜野 唔係既話真係冇撚用
戴左3次
4000有無人收留

點解唔要?

本身戴開機械錶
唔慣要差電
運動又無做開
都怪貪得意惹的禍

其實我好有興
但我是窮苦學生 未有錢

咁就咪撚諗啦 特登搵舊錢去買=on9

儲唔到錢 part time 人工月月清
戴左3次
4000有無人收留

點解唔要?

本身戴開機械錶
唔慣要差電
運動又無做開
都怪貪得意惹的禍

其實我好有興
但我是窮苦學生 未有錢

Nomad皮帶有無圖
皮帶賣幾錢?
有咩咁好貪得意買
我買黎睇時間同做下運動計下卡路里 先買s1 算
Nomad皮帶有無圖
皮帶賣幾錢?

https://www.hellonomad.com/shop/apple-watch/straps#?offset=0&limit=10&includeUnavailable
完全唔平囉!
淘寶好過!
幾百一千買條帶真是好痴線!

你窮姐
淘寶搵到做工一樣嘅你咪賺
如果唔游水 只係做gym 度下心跳 買s1好定s2好?

S1 if no outdoor run

係室內做野 有機會落水

係室內做野 有機會落水

潛幾深水(within 1.5m)同淡水就得
戴左3次
4000有無人收留

4K抵喎
可惜我想要銀色

係室內做野 有機會落水

之前戴落海游水
戴左3次
4000有無人收留

4K抵喎
可惜我想要銀色

如果改變主意有興趣
歡迎搵我攞相睇下
tg:NovemberRain1
其實aw係點kill ap
有d app只係有"keep in dock"選擇
其實aw係點kill apps
有d app只係有"keep in dock"選擇

係室內做野 有機會落水

我做救生員既 深極最多都係2米
戴左3次
4000有無人收留

4K抵喎
可惜我想要銀色

如果改變主意有興趣
歡迎搵我攞相睇下
tg:NovemberRain1

nomad堅野?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞