Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
多唔多巴絲用Hermes版?

Ching你買Hermes之後放Sport?
[g]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/09/165723_a77835335f5905ec41d44d1b6f2f36ab.jpg[/img]

買左?
定係齋試?

買左

我第一次用尼龍錶帶
驚好難清潔

係囉我都驚難清潔,
洗手掂水要佢乾難唔難?
清潔上有無長期用家比下意見?

比你地搞到好想買

呢隻一早買咗,係15年10月第一水嗰款S0嚟
Sport 嗰隻S1本身買俾阿媽(佢識用IPHONE)
但係隻AppleWatch佢只係戴咗一次就俾返我
一直擺到而家

[i]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/09/171241_50a4ce83df4d1c712e3355f39eb16da0.jpg[/img]

一直擺到而家

帶得一次,慘
彩虹果個Band其實係咩意思? 紀念的咩?

[i]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/09/171241_50a4ce83df4d1c712e3355f39eb16da0.jpg[/img]

一直擺到而家

帶得一次,慘

仲有一隻S0 Sport俾咗細佬
佢就日日戴住

The Pride band was originally given out to employees during last year's Pride parade in San Francisco.

LGBT

The Pride band was originally given out to employees during last year's Pride parade in San Francisco.

Gay 🤦🏻‍♂️

我覺得呢個錶面太多數字,但只有佢有秒針!
3、6、9、12最balanced

屌你襯coldplay個公仔又幾靚喎

我平時都係用modular 嗰個watch face
不過用橙色
不鏽鋼好似抵玩好多

我朋友話帶黑鋼做紮鐵,用左成年都無明顯花痕,成日撞到貼都冇明顯凹痕

我記得呢度之前有個紮鐵巴打用鋼但花到仆街喎
個股市可唔可以del

不過用橙色

唔用Hermes watch face好似好浪費,但已經用到好悶。

不過用橙色

唔用Hermes watch face好似好浪費,但已經用到好悶。

買Hermes版都係J錶帶啫
個人認為Smart Watch嘅WatchFace都係實用先決

9宇個到花左

痴mon貼la
幾千蚊咁肉痛

我個鋁灰有一角花哂
當冇事照戴

利申有AC+

不過用橙色

個人認為Smart Watch嘅WatchFace都係實用先決

Single Tour用咗都無人知。

不過用橙色

Single Tour用咗都無人知。

就算十幾廿萬VC,PP都未必有人知啦
自己鍾意咪得

一直擺到而家

唔要比我吖 擺喺度好哂嘢
有無淘寶錶帶link分享下
用緊黑鋼想換下款
啱啱襯個 care+ 仲差兩日就無 專登走去genius bar度屈舊電倒水同個喇叭拆聲 拎左去新加坡度整 呃佢換過隻比我 唔知得唔得呢

話說上禮拜拎左隻s0去整,到今日終於都拎返 係咪s1黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞