Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
隻錶個畫面第之間變咗咁樣。成個畫面一行行咁樣....

有冇人有咁嘅問題?

Reboot 一次,如果都係咁,就應該hardware 有事,保養包

個mon同底板接觸不良(如果以電話)
Nike 個run club app 成日彈app
成日跑左4 5km 冇哂啲記錄
巴打有冇其他跑步app好介紹
我頂你個肺,Nike依家成日彈App
比完賽stop 個下彈
Dllm!!!!

同病

未試過彈app
可能次次都帶埋電話跑 兩樣一齊無彈
更新左3.2.2
今朝8點半discharge 隻錶
到而家就嚟3點半都只係扣咗1%
出左update 完全冇科技新聞,好似冇乜人用咁⋯⋯

Ps. 第一代用家,都用左一年有多了
更新左3.2.2

無野了,3點半去到5點由99變返95
第一代,過咗保養。Apple 要收$1545 整....

有冇人有咁嘅問題?

Reboot 一次,如果都係咁,就應該hardware 有事,保養包
第一代,過咗保養。Apple 要收$1545 整....

有冇人有咁嘅問題?

買過隻

Apple care + 388
買左應該就free 整嘅
更新左3.2.2

Apple 電battery 係

顯示vs 真實

100>100
100>99
100>98
100>97
100>96
99>95

去落啲佢會追平

利申: jailbreak Cydia 電池tweak dev

其實有時唔似係彈app
只係彈左出主畫面
因為我見過彈左出去之後
仲有顯示個綠色人仔
唔行仲會識pause
更新左3.2.2

Apple 電battery 係

顯示vs 真實

100>100
100>99
100>98
100>97
100>96
99>95

去落啲佢會追平

利申: jailbreak Cydia 電池tweak dev

係,90-100%係假既
鋁黎講 好似唔見巴打會用金/銀 大部分都係黑色?!
有冇人用唔到Apple watch入面個地圖?我開左好耐都係得格仔
有冇人用唔到Apple watch入面個地圖?我開左好耐都係得格仔

用都唔知點用
有無s1 1300內 玻璃無事底唔太花就得
終於有時間去用$548換新錶s1 sport黑
7-14日 有無巴打有仲有性趣?有我就詳細講
咩價

42mm 黑鋁
有apple care用左一次人為$548
到2019 /2月
$1900 等7-14佢返黎
用過唔包錶帶/齊配件/盒

推薦下自己先

我早排送咗隻鋁金屋企人
最後佢冇用都係我自己戴返
另一隻就銀鋼

我早排送咗隻鋁金屋企人
另一隻就銀鋼

金鋁惡唔惡襯?
想轉金或者銀
初代升級左 慳電左
今朝到左貨 42mm series2
更新完
戴係手上都會自動鎖
更新完
戴係手上都會自動鎖

冇呢個問題
更新完
戴係手上都會自動鎖

冇呢個問題

戴到好鬆

我早排送咗隻鋁金屋企人
另一隻就銀鋼

金鋁惡唔惡襯?
想轉金或者銀

想轉鋼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞