Apple Watch ⌚️ 用家討論區(4)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我諗住網上買apple care
但我想問我隻watch 點先開到個遠端診斷

佢得d字 冇得按診斷個制...

有冇諗過個網有寫點搞 而唔係睇隻錶

頂 一開電腦買就買到
之前一直用部iphone 係到搞
搞極都唔得
我諗住網上買apple care
但我想問我隻watch 點先開到個遠端診斷

佢得d字 冇得按診斷個制...

有冇諗過個網有寫點搞 而唔係睇隻錶

頂 一開電腦買就買到
之前一直用部iphone 係到搞
搞極都唔得

事實證明iOS未能夠取代Desktop

幾靚,邊度買?

幾靚,邊度買?

想放黑色s1黑鋁
有ac+到2019/2月
用過一次$548換過錶 外觀99%新
有無巴打有興趣?齊配件
錶帶用過⋯

出個價

42MM
今日發左癲去左買隻S2 HAHAHAHAHAHA
想放黑色s1黑鋁
有無巴打有興趣?齊配件
錶帶用過⋯

出個價

42MM

ching平d得唔得?tg:ps4lihk
想平平地收隻apple watch 自用
s2最好,s1都得
其他都冇所謂
tg:ps4lihk
最好帶埋價錢

42mm
我隻watch s1個mon黃黃地 仲有保養 有冇得換過隻
想放黑色s1黑鋁
有無巴打有興趣?齊配件
錶帶用過⋯

出個價

42MM

ching平d得唔得?tg:ps4lihk

呢個價差唔多喇 我無用tg
邊度有舖頭買保護貼?
邊度有舖頭買保護貼?

有AppleCare + 祼跑啦
定時定候比錢換過隻
貼mon貼好柒,水凝貼可能好啲嘅
有無巴打拎過去鍍膜? 效果如何?
條Pride Edition終於到貨

求Wallpaper

邊度有得整呢啲野 我隻不鏽鋼花哂
邊度有舖頭買保護貼?

定時定候比錢換過隻

過左60日
仲買唔買到
邊度有舖頭買保護貼?

定時定候比錢換過隻

過左60日
仲買唔買到

買唔到
邊度有舖頭買保護貼?

定時定候比錢換過隻

過左60日
仲買唔買到

買唔到

邊度有得整呢啲野 我隻不鏽鋼花哂

朋友話 賣apple 野果d 鋪 (唔係官方果d)
邊度有舖頭買保護貼?

定時定候比錢換過隻

過左60日
仲買唔買到

買唔到

慳果幾舊水
邊度有舖頭買保護貼?

定時定候比錢換過隻

過左60日
仲買唔買到

買唔到

慳果幾舊水

但有一年保養
係咪可以裸跑
一年後先戴套呢?
邊度有舖頭買保護貼?

定時定候比錢換過隻

過左60日
仲買唔買到

買唔到

慳果幾舊水

但有一年保養
係咪可以裸跑
一年後先戴套呢?

姐係咁
Apple care + 係 人為損毀就用好平嘅價換翻新
而冇apple care + 爛左就買個隻算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞